Kémény tisztítás Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 63 kéményépítő közül! Korrekt kémény tisztítás árak: 7700-14400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

9 kéményépítő most online

László

László

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

Péter

Péter

erdekel.

Mennyibe kerül a kémény tisztítás Szegeden?

7700 - 14400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Nem szúr, és bárhol használható. Ismerje meg a fújható szigetelést! Velünk nincs kockázat! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Ajánlott szakkivitelező.

 • Kémény tisztítás

  7800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A zsindelyes :)

Csaba Dan
2 éve

Kérjen árajánlatot néhány kattintással. Most minden megrendelésre 20% kedvezményt adunk. Háztetők szerkezete felújítása, új cserepezés, új előtetők, teraszok építése.

 • Kémény tisztítás

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, segítőkész kiszolgálás.

Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése lemezes munkák. Teljes körű tető kivitelezés. Hívjon minket és kérje ingyenes állapotfelmérésünket. Árgarancia. Díjtalan árajánlat. Anyagbeszerzés. Márkakivitelezés.

 • Kémény tisztítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Legjobb a környéken.

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától

 • Kémény tisztítás

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A precízen, gyorsan és kellő szakértelemmel elvégzett munkákat megelőzően teljeskörű szaktanácsadást és tájékoztatást kaptam. Minden alkalommal pontosan érkezett, a kéréseket illetően rugalmas és segítőkész volt, valamint a megbeszélt munkák mindig időben elkészültek. A korrekt ügyintézésnek köszönhetően minden a tervek szerint valósult meg.

Profi tetőfedés, tetőfelújítás, valamit ács és bádogos munkák kivitelezése garanciával. Akár szivárog a tetője, akár csak szeretné felújítani, ne habozzon....

 • Kémény tisztítás

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon korrekt cég ,gyorsak pontosak. Segítőkészek,lelkiismeretesek . Az árak jók . Csak ajánlani tudom .. A kiszállítás végző fiatalember nagyon segítőkész, udvarias .

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény tisztítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény tisztítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a kémény tisztítás átlagos díja 9000 - 17000 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

Szegeden a kémény tisztítás szolgáltatáshoz már 70 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Szegeden?

Most 54 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt keresned akkor, ha erre van szükséged: kémény tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha kéményépítőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas