Kézi vakolás Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Kőművest könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kőműves szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kőműveseket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 78 kőműves közül, 2000-3800 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a kézi vakolás! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

12 kőműves most online

Attila

Attila

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kézi vakolás Szegeden?

2000 - 3800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesk Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kőművest!

Szobafestés, mázolás, Burkolás, villanyszerelés, vízszerelés, kartonozás. Teljeskörű vagy akár részleges ház, iroda, lakásfelújítás kedvező áron! Szolgáltatásaink: Parketta festés, Szobafestő Budapest, környéke, Konyhabútor festés, fa mázolás, erkély

 • Kézi vakolás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedettek vagyunk. A megbeszélt idő előtt jöttek a szakemberek és precíz, szép munkát végeztek. Köszönjük szépen.

Sok éves tapasztalattal rendelkezem. Kőműves munkákat betonozásokat külső belső felújításokat vállalok hívjon bizalommal. Amiket vállalok: Cső festés, Beltéri festés, mázolás, Gázcsövek festés, lakkozás, szoba burkolás

 • Kézi vakolás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Minősíthetetlen. A megbeszélt időpontban a helyszínre nem érkezett meg, a lemondásról tájékoztatást nem kaptunk.

Imre Vizi
2 éve

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Friss, profi megközelítés. Amiket vállalok: Fűtéscsövek festés, Szobafestés, Nemesvakolat festés, lazúrozás, alap betonozás

 • Kézi vakolás

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Egy sakorkád beépítéséhez hívtuk. Nagyon korrekt, gyors, és szimpatikus szakember. AZ ajánlatkérés után kb fél órán belül jelentkezett, árban hasonló vagy inkább jobb ajánlatot adott, mint mások, és hamarabb tudott jönni. Már a telefonban is hozzáértő és segítőkész embernek tűnt, és valóban sok tanáccsal is ellátott bennünket különböző munkákkal kapcsolatban. Pontosak voltak, szép munkát végeztek, és még kis extra munkát is megcsináltak grátiszban. Szívesen hívjuk más munkákra is Őt és csapatát.

Szobafestés, homlokzatfestés, tisztasági festés Szeged és környékén. Keressen minket bizalommal! Feladatok amiket vállalok: Cső festés, Minőségi szobafestés, Ház festés, fűrészporos tapétázás, aljzat betonozás

 • Kézi vakolás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Munkaerő szervezésben lehetne egy picit javítani, de alapvetően elégedett voltam.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Fő profilunk: Vakolás oldalfal (1,5cm mészhabarcs) téglafelületre durva vakolat; Glettelés előtti mélyalapozás, Gépi vakolás profi minőségben, mennyezet festés

 • Kézi vakolás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A hirtelen jött munkát időben, precízen sikerült elvégezni, amiért csak hálás lehetek. Nyugodtan keresem fel őket egyéb munkával kapcsolatosan is.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Generálkivitelezés. Házak szerkezetépítése. Ház- és lakásfelújítás. Kulcsrakész házak. Szolgáltatásaink: Homlokzatfestés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Parketta festés, mennyezet festés, padlólapozás

 • Kézi vakolás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Többször átvert, a megbeszélt időpontok egyikén se jelent meg, mindig nekem kellett keresnem telefonon. Minősíthetetlen a hozzáállása, senkinek se ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kőműves szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kőműves kézi vakolás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kézi vakolás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a kézi vakolás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesk - mi alapján válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kőművest Szegeden?

Jelenleg 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉZI VAKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kőműves?

Egy kőműves a következő feladattal kereshető meg: kézi vakolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kőműves?

A jó kőműves pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor kőművest hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas