Klíma tervezés Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Klímaszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb klímaszerelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 63 klímaszerelő közül, 6200-11700 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a klíma tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 klímaszerelő most online

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a klíma tervezés Szegeden?

6200 - 11700 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb klímaszerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Alumínium és acél kerítéselemek, méretre gyártva, beszereléssel az ország teljes területén

 • Klíma tervezés

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Érdemes itt javittatni!

Munkám során az esztétikum mellett az ergonómiát is szem előtt tartom, így olyan otthonok születnek melyek nemcsak gyönyörködtetik a benne lakót, de kényelmesebbé, egyszerűbbé is teszik mindennapjait.

 • Klíma tervezés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb szervíz a környéken! Gyorsak, segítőkészek és korrektül dolgoznak, ha szükséges beengednek a szervízbe és megmutatják az autó hibáját, legyen szó fékről, futóműről, motorról, stb, Szerencsére nem kell túl gyakran járnom hozzájuk, de eddig csakis pozitív tapasztalataim voltak velük, ami nem kis szó a hazai lehúzós kókler szervíz piacon.

Komplett légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és optimalizálása A-tól Z-ig.

 • Klíma tervezés

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A megbeszelteknek megfeleloen jartak el, kedvesek és megbízhatóak voltak.

Lakberendezőként az alábbi szolgáltatásokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére: ~ Lakóterek, üzlethelyiségek funkcionális, esztétikai és látványtervezése ~ Alaprajz, falnézetek és látványtervek, lámpakiosztási, burkolat kiosztási terv, építési-bontási terv, komplett lakberendezési tervdokumentáció készítése ~ Tanácsadás bútorok, burkolatok, textilek, színek, kiegészítők, dekorációk, felületi struktúrák, választásához ~ Munkafolyamatok időbeni ütemezése ~ A kivitelezési folyamatok során együttműködés a szakági tervezőkkel, kivitelezőkkel ~ 3D látványtervezés

 • Klíma tervezés

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Szimpatikus társaság. Rugalmasak. Egy defektes gumival beestem hozzájuk és szó nélkül megjavították, pedig nyakig voltak munkával.

Fürdőszoba Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Lakberendezés. Építkezés. Kedvezmények.

 • Klíma tervezés

  10400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Jófej szerelők

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg klímaszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy klímaszerelő klíma tervezés közben Szegeden