Lépcső laminált padlóval burkolás Szeged területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj laminált padlóval burkolt lépcső szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Szegedi laminált padlóburkoláshoz 61 szakember áll rendelkezésre. Válassz a legjobb szakemberekből, akik segítségedre lesznek a lépcsőd burkolásában. Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 laminált padlóval burkolt lépcső most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a lépcső laminált padlóval burkolás Szegeden?

9800 - 18300 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb laminált padlóval burkolt lépcsőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező laminált padlóval burkolt lépcsőt!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten. Wilio szabad. Minősített kézművesek.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakmailag teljesen profi és kedves eladók. Minőségi termékek. Csak ajánlani tudom!

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható...

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék, barátságos kiszolgálás, segítőkész eladók.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Gyors ajánlatkérés.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Hidegburkolási munkák elvégzését vállaljuk országosan. Gyors, precíz munkavégzés! Leinformálható, minőségi referenciákkal, profi csapattal rendelkezünk.

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Our apartment was bought in Budapest 20 years ago and was in horrible shape. However, it is in a lovely location near the Danube and we wanted to have a renovation that reflected that beauty. Finding a trustworthy contractor is difficult in Hungary, but we were lucky enough to find Peter and his wife Annamária. Annamária's modern design allowed us to visualise the potential of the space and Peter and his professional crew completely transformed the space into a luxurious, comfortable place to live in. Since we live in Canada, we were not able to visit to pick up or purchase anything for the renovation. We put our complete control and trust into Peter and we couldn't be happier with the result. Throughout the process they updated us with frequent emails and pictures. They also took care of all of the stressful bureaucratic processes, dealing with electricity, water, heating, and all building permits. I highly recommend Peter and Annamária. I cannot imagine anyone else doing a better job than they did.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Lépcső laminált padlóval burkolás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Hihetetlen választék, nagyon kedves kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj laminált padlóval burkolt lépcső szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló lépcső laminált padlóval burkolás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lépcső laminált padlóval burkolás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a lépcső laminált padlóval burkolás átlagos ára 7800 - 14600 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Szegeden a lépcső laminált padlóval burkolás szolgáltatáshoz már 66 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Szegeden?

Ebben a pillanatban 51 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÉPCSŐ LAMINÁLT PADLÓVAL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót hívnod amennyiben a következőre van szükséged: lépcső laminált padlóval burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: burkoló?

Ha profi burkoló segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A lépcső laminált padlóval burkolás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas