Medence burkolás Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Szeged medence burkolás - Több mint 66 szakember áll rendelkezésre. Profi és megbízható szolgáltatások. Kérjen ingyenes árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 medenceburkoló most online

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Andras

Andras

Érdekel.

Mennyibe kerül a medence burkolás Szegeden?

2700 - 5100 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceburkolók Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceburkolót!

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten. Wilio szabad. Minősített kézművesek.

 • Medence burkolás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakmailag teljesen profi és kedves eladók. Minőségi termékek. Csak ajánlani tudom!

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható...

 • Medence burkolás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Hatalmas választék, barátságos kiszolgálás, segítőkész eladók.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Gyors ajánlatkérés.

 • Medence burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

80 m2 térkövezés, vízóra akna építése és teljes tereprendezés készült tökéletes minőségben, precíz megvalósításban. A tervezéstől a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, ha közben bármi módosítást kértem, azt hezitálás nélkül végrehajtották. A kifizetendő összeg sem tért el az árajánlattól. Szépen összeszokott csapat, gondos, alapos munka. A folyamat közben is minden tiszta és rendezett maradt, nem volt felfordulás, holott komoly átalakítást végeztek. Minden gyorsan és pontosan zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom Őket, ha bármi hasonló munkára lenne szükségem csak Őket kérném fel.

Hidegburkolási munkák elvégzését vállaljuk országosan. Gyors, precíz munkavégzés! Leinformálható, minőségi referenciákkal, profi csapattal rendelkezünk.

 • Medence burkolás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Our apartment was bought in Budapest 20 years ago and was in horrible shape. However, it is in a lovely location near the Danube and we wanted to have a renovation that reflected that beauty. Finding a trustworthy contractor is difficult in Hungary, but we were lucky enough to find Peter and his wife Annamária. Annamária's modern design allowed us to visualise the potential of the space and Peter and his professional crew completely transformed the space into a luxurious, comfortable place to live in. Since we live in Canada, we were not able to visit to pick up or purchase anything for the renovation. We put our complete control and trust into Peter and we couldn't be happier with the result. Throughout the process they updated us with frequent emails and pictures. They also took care of all of the stressful bureaucratic processes, dealing with electricity, water, heating, and all building permits. I highly recommend Peter and Annamária. I cannot imagine anyone else doing a better job than they did.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Medence burkolás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Hihetetlen választék, nagyon kedves kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj medenceburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló medence burkolás közben Szegeden

Kérdések és válaszok