Mosdókagyló felújítás Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Újítsd fel mosdókagylódat Szeged területén! Találd meg a legjobb szakembereket és szolgáltatásokat nálunk, hogy ne csak esztétikusabb, de praktikusabb is legyen a mosdókagylód. Áraink az intervallumon belül változnak, amelyek függenek az elvégzendő munka típusától és az anyagköltségektől. Ne habozz, kérj ajánlatot most!

13 szakember, amely felújítja a mosdókagylót most online

Alajos

Alajos

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Károly

Károly

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

11300 - 21200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik felújítják a mosdókagylókat Szegeden!

30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal.

  • Mosdókagyló felújítás

    3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt és megbízható.

Aladár
2 éve

Kiszállási díj nélkül, 100% garanciával. Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Gyors, profi víz és fűtés szerelés, duguláselhárítás garanciával 0-24, akár 1 órán belül. Zuhanykabin csere. Akár 1 órán belül. Garanciális munkavégzés. Beázás javítás.

  • Mosdókagyló felújítás

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, precíz munkavégzés.

Csaba
2 éve

Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Amennyiben megtörténik a baj , elhárítom a hibát a legrövidebb határidőn belül. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Mosdókagyló felújítás

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Régi ház elavult fűtésének újratervezése, kazánjának cseréje, radiátorok felszerelése problémamentesen, gyorsan zajlott. Fürdőszobák felújítása: egyéni igények meghallgatása, tanácsadás, szerelvények cseréje, fűtés megújítása, profi szinten kivitelezve. Megbízható, korrekt szakember!

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a mosdókagyló felújítást helyi, ellenőrzött szakembereinktől! Kérj ingyenes árajánlatokat percek alatt és válassz a legjobb ajánlatok közül. Rendeld meg most, kötelezettség nélkül!

Egy szakember, amely felújítja a mosdókagylót, mosdókagyló felújítás közben Szegeden