Teljes körű otthoni bútor felújítás Szegeden. Az Ön igényeire szabva!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj otthoni bútorfelújító szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakemberek a Qjob-on találhatók! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Városi otthoni bútorfelújítási szolgáltatások Szegeden! Tapasztalt szakembereink garantált elégedettséget nyújtanak. Válassz minket a 69 szakember közül! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogy kezdj neki, csak írd le a feladatot, és a Szegeden környékén található szakembereink pár perc alatt árajánlatot küldenek. Mielőtt döntesz, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, értékeléseit, és kérhetsz további információkat is! Minden teljesen DÍJMENTES! Válassz a legjobbak közül!

10 otthoni bútorfelújító most online

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Peter

Peter

A környéken vagyok.

Rudolf

Rudolf

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az otthoni bútor felújítás Szegeden?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni bútorfelújítóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező otthoni bútorfelújítót!

Bútoráruházak lapra szerelt vagy elemes bútorainak komplett összeszerelése. Konyhaszekrény összeszerelés már 4 000Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Óradíj helyett fix összeg. Ne várj hetekig. Kedvező áron, szakszerűen. Hétvégi munkavégzés.

 • Otthoni bútor felújítás

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, humoros, gyors.

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Otthoni bútor felújítás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Good service

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi bútorkészítés méretre - konyhabútor - fürdőszobabútor - előszobabútor. 2 év garancia.

 • Otthoni bútor felújítás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Konyhapult felújításra kerestem szakembert. Rendkívül korrekt, gyors asztalos, csak ajánlani tudom. Én biztosan őt hívom legközelebb is. Kiszerelést és beszerelést is szakszerűen végezte a legkisebb hanggal és kosszal.

Konyhabútorok széles választéka. Válogasson a legszebb darabok közül otthona kényelméből. Csak megbízható üzletek. Több mint 300 000 termék. Minden a szép otthonért. Új kedvezmények mindennap. Rengeteg bútor egy helyen. Széles bútor választék.

 • Otthoni bútor felújítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom a céget, ha professzionális hozzáértőket keresel. Gyönyörűen dolgoznak minőségi anyagokból, és a felmérés is pontosan történik. Igényeknek megfelelően készítenek el mindent, emellett tanácsot is adnak, ha szükséges. Ha asztalos, akkor Bútor Pontok!

Rövid határidővel, kedvező árakon összerakjuk lapraszerelt bútorait. Hívjon most! Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését. Bútorszerelés. Árak. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Konyhabútor szerelés, Referenciák.

 • Otthoni bútor felújítás

  3100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A honlapjuk állítása szerint nincs rejtett költség, nincs kiszállási díj. 2 rakodó+a sofőr, aki egyben a cég tulajdonosa, 6500 Ft/óradíjon vállal munkát. Telefonon megerősítést kértem az adatok valódiságára vonatkozóan, majd megrendeltem 10db nagyobb méretű bontott ablak "A"-ban való felrakodását és a 15 km-re és 1 órányi távolságra lévő "B"-ben való lerakodását. Értesítés nélkül 1 órával korábban érkeztek "A"-ba. Valóban gondosan rakodta, az ablakokat jól rögzítették, de végtelen lassan dolgoztak.2 óra ment el a felrakodással. A minimálisnak megjelölt 3x6500 "=" 20 000 Forintot át is adtam. A lányomat odaszerveztem "B"-be a fogadásukra, de oda csak 2 óra elteltével érkeztek meg, nem egészen szín józanul. Újabb 2 óra végtelenségig elhúzott lerakodás után 6 óra telt el, de ezen felül még 6000 Forint kiszállási díjat is kifizettettek. A munkát elvégezték, az ablakok nem sérültek, tisztában vagyok vele, hogy a rakodómunka nagyon megterhelő, csak akkor az árat ehhez mérten kell a honlapra feltenni. Ez kicsit elrontja az ember szájízét.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj otthoni bútorfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos otthoni bútor felújítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Otthoni bútor felújítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden az otthoni bútor felújítás átlagára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján választhatunk Szegeden?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Szegeden?

Most 48 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést OTTHONI BÚTOR FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: otthoni bútor felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az otthoni bútor felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas