Panel beltéri ajtó felújítás Szegeden. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj panel beltéri ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Szegedben 61 szakember áll rendelkezésre panel beltéri ajtó felújítására. Válassza a legjobbakat és frissítse otthona megjelenését! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szegeden környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

10 panel beltéri ajtófelújító most online

Kornel

Kornel

Ma is elvállalom.

Nandor

Nandor

Ma is elvállalom.

Zsolt

Zsolt

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a panel beltéri ajtó felújítás Szegeden?

6000 - 11300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb panel beltéri ajtófelújítóok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező panel beltéri ajtófelújítót!

Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi Ajtók Beszereléssel és Garanciával | Széles Választék | Hívjon Most! Beltéri Ajtó Beépítés is. Klasszikus Ajtók. Panel Olcsó Ajtók is. Szabvány Méretű Ajtók is. Minőségi Ajtók és Ablakok.

 • Panel beltéri ajtó felújítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Csalók! Aki csak teheti kerülje őket. A foglalót felveszik, a munkát nem végzik el.

Minőségi tömörfa beltéri ajtók. Egyszerű, vagy luxuskivitelben! Árajánlat készítés. Több 100 díszítési opció. Akciók havonta. Hatalmas választék.

 • Panel beltéri ajtó felújítás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt megbízható, tapasztalt csapat volt valaha..

Kérjen árajánlatot vagy ingyenes helyszíni felmérést! Egyedi méreteket is rendelhet tőlünk. Nálunk csak minőségi beltéri ajtót talál egyszerűtől a luxusig, nézze meg kínálatunkat!

 • Panel beltéri ajtó felújítás

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ablakokat rendeltem tőlük,de az egyik rosszúl volt összeszerelve. Többször voltam ezt jelezni személyesen,a válasz mindig az volt,hogy jönnek. Ez kb lassan 2 éves sztori. Azóta is jönnek

10 éves szakmai tapasztalattal és múlttal javítunk, cserélünk redőnyöket és szúnyoghálókat. Mi vagyunk a megoldás bármilyen nyílászáró vagy árnyékolástechnikai probléma esetén.

 • Panel beltéri ajtó felújítás

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Elég nagy a választék ! Ha szunyogháló ajtó keret zsanér kell, ide járok !

Ablak Javítás. Ingyenes állapot felmérés + 1 Év Garancia az elvégzett munkára. Előzze meg a komolyabb kiadásokat, vizsgáltassa át nyílászáróit.

 • Panel beltéri ajtó felújítás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Most csalódtam bennük! 1 hete adtam le rendelést, leszakadt redőny miatt, majd hívnak.Jó. Azóta sem történt semmi, visszajelzés sem,egyáltalán várhatóak-e valaha,szinte éreztem előre a nem akarást úgy tűnik. Türelemmel vártam eddig,35 fokban, sötét,szellőzetetés nélküli szobában élő 80 évesnek intéztem volna az ügyét. :( Ma hívtam őket újra,fel vagyok háborodva, A válasz lényegében az lett rá, hogy sok a munkájuk, és egy gurtni cserére Esztergomba ha kijönnek,azt (én) NEM TUDOM MEGFIZETNI" ( A többit már nem is írom,még neki állt feljebb,nagy munkát nem hagyják ott, stb :D "mindenkinek meleg van" :D ,idősebb férfi hang) Szóval itt tartunk.Odáig el sem jutottunk, hogy adódhatott volna hozzá kisebb javítás, és ablakos munka felmérés,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj panel beltéri ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő panel beltéri ajtó felújítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel beltéri ajtó felújítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a panel beltéri ajtó felújítás átlagára 4900 - 9200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Szegeden?

Jelenleg 55 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANEL BELTÉRI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: panel beltéri ajtó felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi ajtószerelő segítségét?

Egy profi ajtószerelő a panel beltéri ajtó felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: panel beltéri ajtó felújítás?

A panel beltéri ajtó felújítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy ajtószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas