Panellakás átalakítás Szegeden a te elképzeléseid szerint!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 74 kivitelező közül, 25500-47900 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás átalakítás! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 kivitelező most online

Tamas

Tamas

erdekel.

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Rudolf

Rudolf

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panellakás átalakítás Szegeden?

25500 - 47900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Lakás és családi ház teljeskörű külső és belső felújítás saját vagy meglévő tervek alapján. Az otthon felújítási támogatás keretein belül szintén végzünk kivitelezést és tanácsadást. Feladatok amiket vállalok: Padlószőnyeg lerakása betonra; Mennyezet vakolás; Ház festés. Teljes körű házfelújítás.

 • Panellakás átalakítás

  1800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szépen dolgoztak, és a munka tényleg el is készült a vállalási idő alatt. Jól kommunikáltak, a váratlan akadályokat rugalmasan és proaktívan áthidalták, tisztaságot hagytak maguk után. Profi, megbízható csapat!

Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Teljeskörű megoldások. Regisztráció nélkül is. Nincs rejtett költség. Díjmentes ajánlatkérés. Amiket vállalok: Parketta csere; Fűtéscsövek festés; Plafon festés. Rendbe rakjuk otthonát

 • Panellakás átalakítás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, pontos, gyors csapat, többször volt szerencsénk együtt dolgozni, jószívvel ajánlom a Dunakanyar Festő Kft.-t mindenkinek.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Amiket vállalok: Panellakás felújítás; Plafon gipszkartonozás; Gépi festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Panellakás átalakítás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt munkavégzés, minőség és rugalmasság! Csak ajánlani tudom!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Főbb szolgáltatásaink: Ház felújítás; Radiátor festés; Fa ablak festés. Burkolás OLCSÓN azonnal

 • Panellakás átalakítás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt szépen dolgozó csapat!

Vállaljuk lakások, házak és üzlethelyiségek átalakítását, teljes körű felújítását! Az építészeti-, látványtervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig számíthat ránk! Generálkivitelezés. Profi lakásfelújítás. Megbízható szakemberek. Professzionális csapat. Teljes körű garancia. Fő profilunk: Fürdőszobai csempe csere; Ajtó eltüntetése gipszkartonnal; Wc felújítás. Tetőcsere akár 1,5 hét alatt

 • Panellakás átalakítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon színvonalas,és kedves a kiszolgálás!!Az árak alacsonyak!!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Ingyenes felmérés. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest.... Szolgáltatásaink: Fürdőszobai csempe csere; Gépi vakolás; Lakótelepi wc felújítás. Családi házak felújítása

 • Panellakás átalakítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Itt az Interneten találtam Csabára és a csapatára. Szentendrén lévő házam tisztasági festésével bíztam meg a fiúkat és nem kellett csalódnom. Precízen gyorsan és tisztán dolgoztak, látszott hogy összeszokott csapat, amit már az egyenruhájuk is sejtetett. :) Köszönöm még egyszer a munkát és további sok sikereket.

Joe C.
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás átalakítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás átalakítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a panellakás átalakítás átlagára 4000 - 7500 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható véleményeket?

Szegeden a panellakás átalakítás szolgáltatáshoz már 64 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 49 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS ÁTALAKÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő feladattal kereshető meg: panellakás átalakítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakásfelújítás kivitelező?

Egy megbízható lakásfelújítás kivitelező pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: panellakás átalakítás?

A panellakás átalakítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas