Minőségi radiátor leszerelése Szegeden. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Radiátor leszerelése? Ne habozz tovább! A Qjob-on a legjobb fűtésszerelők állnak rendelkezésedre! Válassz 83 szakember közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel segítenek a döntésben! Az árak 6600-12500 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú radiátorról van szó. Ha Szegeden vagy a környéken élsz, bérelj fel minket, és garantáltan elégedett leszel a munkánkkal! A szakembereink profilként bemutatkoznak, így könnyen összehasonlíthatod őket egymással, és a visszajelzések alapján kiválaszthatod a legmegfelelőbbet! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot most, és válogass a díjmentes árajánlatokból!

12 szakember, aki végzi a radiátor leszerelését most online

Viktor

Viktor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a radiátor leszerelését Szegeden!

Kiszállási díj nélkül, 100% garanciával. Teljeskörű vízvezeték szerelés és hibaelhárítás. Gyors, profi víz és fűtés szerelés, duguláselhárítás garanciával 0-24, akár 1 órán belül. Zuhanykabin csere. Akár 1 órán belül. Garanciális munkavégzés. Beázás javítás.

  • Radiátor leszerelése

    3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, precíz munkavégzés.

Csaba
2 éve

Akár csak csöpögő csap vagy csőtörésről legyen szó, teljes vízszerelési szolgáltatást adok. Minőségi, vízszerelő szakszolgáltatás Garanciával a hét minden napján. Vízszerelő SOS. Csapcsere. Szolgáltatások: vízszerelés, sos csőtörés elhárítás, duguláselhárítás.

  • Radiátor leszerelése

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan elégedett vagyok a hozzáállással és az elvégzett munka minőségével. Minden az előzetesen megbeszélt módon és időpontban történt. Szívesen ajánlom!

Ignác
2 éve

Falon belüli WC tartály, WC öblítő pneumatikus és nyomólapos változatban. Böngészen nálunk. Gyártás, kereskedelem és szervíz egy helyen a B&K áruháznál, több mint 25 éve.

  • Radiátor leszerelése

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható, korrekt, naprakész szerelő!

Ákos
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fűtésszerelőktől?

Rendelj most szakembert a radiátor leszereléséhez és élvezd azonnali ajánlatainkat helyi, ellenőrzött szakembereinktől! Ingyenes és kötelezettségmentes! Kattints és próbáld ki most!

Egy szakember, aki végzi a radiátor leszerelését, radiátor leszerelése közben Szegeden