Szennyvízcsatorna rákötés Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna rákötés Szegeden? Csak a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Válogass 81 csatornázó közül és kérj díjmentes árajánlatot! Korrekt árak: 49 700-93 200 Ft/alkalom, attól függően, hogy milyen típusú csatornához kell csatlakoztatni. Nem tudod, hogyan találj megbízható szakembert? Egyszerűen oszd meg velünk a feladatot és mi garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz, hogy biztosan a legjobbat válaszd. Ne habozz, válassz minket és bízd ránk a szennyvízcsatorna rákötés feladatát Szegeden! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES!

12 szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

János

János

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

73000 - 137000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek végzik a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást Szegeden!

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

Válasszon stílusos kádat fürdőszobájába sarokkádjaink és egyenes kádjaink közül! Áruházunkban mindent megtalál, ami fürdőszobája modern berendezéséhez szükséges. Ingyenes felmérés. Fürdőszobabútorok. Ingyenes árajánlat. Minőségi termékek.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nem vélemény, de ide tudok írni, hogy segítsek.Telefonáltam, de azt a választ kaptam, hogy ezen a címen nem működik semmilyen szereléssel foglalkozó vállalkozás. Sajnos gyakran hívják az ott lakókat. Kérem, aki le tudja venni a lapról, tegye meg.

Elek
2 éve

30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Csap és szaniter csere.

  • Szennyvízcsatorna rákötés

    6100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan elégedettek vagyunk! Pontos, gyors, megbízható! A megbeszéltek szerint ment minden, nagyon meg vagyunk elégedve! Egyszóval PROFI! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Miklós
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi csatornázóktól?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, hogy helyi szakemberek érkezzenek az ajánlataikkal percek alatt! Minden INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember végzi a szennyvízcsatorna rákötés szolgáltatást, szennyvízcsatorna rákötés közben Szegeden