Turbós gázkazán bekötése Szeged területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Rendeld meg most a turbós gázkazán bekötését a Qjob-on és találd meg a legjobb szakembereket Szegeden! Válassz 84 gázszerelő közül, akik garantáltan korrekt árakat kínálnak - 40400-75800 Ft/db. A feladat megoldása sosem volt ilyen egyszerű! Oszd meg velünk a feladatot és a szakembereink azonnal felkeresnek díjmentes árajánlatukkal. Ne aggódj, ha tanácstalan vagy, hogy melyik szakember lenne a legmegfelelőbb a feladatra, hiszen összehasonlíthatod a profiljukat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne várj tovább, rendeld meg most a szolgáltatást és élvezd a profi szakemberek által nyújtott minőségi munkát! Az árak a feladat jellegétől függően változhatnak.

12 szakember, aki végzi a gázkazán bekötését most online

Béla

Béla

erdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

30900 - 57900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a gázkazán bekötését Szegeden!

Profi víz- és fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk a hét minden napján várja hívását! Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés! Precíz munkavégzés. Megfizethető ár. Garancia. Ingyenes felmérés. Megbízható csapat. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés.

  • Turbós gázkazán bekötése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül megbízható, gyors, rugalmas és segítőkész szakember. Hasznos tanácsokat is tud adni, amivel a pénztárcánkat is igyekszik megóvni. Roppant kedves és jófej, maximálisan csak ajánlani tudom!!! (Ha vízvezeték-szerelőt keresel, ne keres tovább, megvan!)

Bertalan
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • Turbós gázkazán bekötése

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

Fürdőszoba felújítás, konyha átalakítás, kádak cseréje anyagbeszerzéssel is. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak.

  • Turbós gázkazán bekötése

    3200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szalay Úr tervezte és valósította meg a régi fűtésrendszerünk cseréjét. Emelet beépítés miatt a teljes rendszert cserélni kellett. A megbeszélt határidőket tartva, profi módon zajlott a szerelés. Most kétszer akkora lakrészt fűtünk, a fűtés költségünk mégis kevesebb, mint a régi rendszernél volt. Teljes bizalommal ajánlom a cég szolgáltatásait.

Móric
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendelj most szakembert gázkazán bekötéséhez és percek alatt érkeznek az árajánlatok! Kattints és élvezd az INGYENES, kötelezettségmentes szolgáltatást!

Egy szakember, aki végzi a gázkazán bekötését, turbós gázkazán bekötése közben Szegeden