Válaszfal gipszkartonozás Szeged szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 83 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt válaszfal gipszkartonozás árak — 11900-22400 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

12 gipszkartonozó szakember most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a válaszfal gipszkartonozás Szegeden?

11900 - 22400 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Tisztelt Érdeklődő! Köszönöm, hogy megtisztelt idejével és elolvassa ezt a pár sort. Több mint 10 éve foglalkozom villanyszereléssel, ezen belül lakások , házak, üzletek, csarnokok teljes villamoshálózatának kiépítésével, valamint fogyasztásmérők kialakításával. Regisztrált villanyszerelőként és Ajánlott szerelőként nyilvántartva. /FAM, ASZR vizsga/ Gipszkarton falak, menyezetek kivitelezése, bennük világítás (spot,led) kialakítása. Keressen bizalommal! Szolgáltatásaink: gipszkartonozás mennyezet; gipszkartonozás aluprofillal, válaszfal gipszkartonozás 2x2 rétegben knauf, falfestés

 • Válaszfal gipszkartonozás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos, megbízható. Nagyon elégedettek vagyunk. Szép munkát végzett, tavasszal is őt hívjuk.

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Ingyenes ajánlatkérés. Festés. Csatornázás. Főbb szolgáltatásaink: fa szerkezezes gipszkartonozás; gipszkarton szerelés, gipszkartonnal ablak javítás, garázskapu festés mázolás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Mázolásra kerestem szakembert , szerencsémre megtaláltam Attilát. Telefonos előzetes egyeztetés után másnap már a helyszínre jött, este pedig már küldte is az árajánlatot. Az ajánlat korrekt volt, megegyeztünk, követekező nap már meg is kezdte a munkát. Pár nap múlva elkészült, szép munkát végzett , tisztaságot hagyott maga után.

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron. Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Kedvező, megfizethető ár. Precíz tervezés. Profi szakemberekkel. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Gyerekszoba falfestés; Kőporos vakolat festés. Családi ház felújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt időpontban kezdett.Minden nap nagyon pontosan érkezett.Azon ritka szakemberek egyike,aki úgy dolgozik,mintha magának csinálná. Gondosan letakar mindent,gyorsan és precízen dolgozik.Szép igényes munkát végzet,csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vé Em
2 éve

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Kulcsrakész házak. Generálkivitelezés. Ház- és lakásfelújítás. Amiket vállalok: Vlies tapétázás; Kerítés vakolás; Ajtó festés. Panellakás Felújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon lelkiismeretesen, és szépen dolgozik, csak ajánlani tudom.

Vállalunk teljeskörű lakásfelújítást, generálkivitelezést. Kőművesmunkák falazás betonozás hudeg-melegburkolás szigetelés gipszkartonszerelés festés mázolás nyílászárók cseréje beépítéye stb stb Igényes,gyors,precíz,munkavégzés. Lakások,házak felújítása Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: belső gipszkartonozás; tetőtér gipszkartonozás, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, javítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szépen és gyorsan dolgozott, 2 nap alatt végzett a két nagy helyiség festésével, tapétázásával, pedig nem kevés munkát kértünk tőle. Jövőre még tervezem a lakásunk egyéb helyiségeinek felújítását is, biztosan őt fogom hívni.

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Kedvező ár. Fő profilunk: Tapétázás; Glettelés előkészítés; Kőporos vakolat festés. Panellakás Felújítás

 • Válaszfal gipszkartonozás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható szakemberek a társával együtt. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott. Pontosan érkeztek mindig. A szobák festését nagyon szépen megcsinálták, korrekt áron. Tisztaságot hagytak maguk után. Köszönjük.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember válaszfal gipszkartonozás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Válaszfal gipszkartonozás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a válaszfal gipszkartonozás átlagos ára 12700 - 23900 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi értékeléseket?

Szegeden a válaszfal gipszkartonozás szolgáltatáshoz már 72 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Szegeden?

Jelenleg 55 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VÁLASZFAL GIPSZKARTONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő munkával kereshető meg: válaszfal gipszkartonozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy jó gipszkartonozó szakember a válaszfal gipszkartonozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha a legjobb gipszkartonozó szakember segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A válaszfal gipszkartonozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas