Vízszűrő beépítése Szegeden. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vízszűrő beépítése? Válassz a 84 vízszerelő közül, 14300-26900 Ft/db áron! Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a vízszűrő beépítéséhez! A Qjob-on könnyen és gyorsan találhatsz szakembert a feladatra. Szakértőink azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy segítsenek megoldani a problémát! Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES! A vízszűrő beépítésének ára attól függ, hogy milyen típusú szűrőt választasz és milyen méretű a berendezés.

12 szakember a vízszűrő beépítéséhez most online

Sándor

Sándor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

12600 - 23600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek a vízszűrő beépítéséhez Szegeden!

Minőségi csaptelepek garanciával. Házhozszállítás 1-3 nap.

  • Vízszűrő beépítése

    3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

VASÁRNAP !!!!! Kijött, és megcsinálta!! Köszönöm!!

Mihály
3 éve

Profi víz- és fűtésszerelő, duguláselhárító csapatunk a hét minden napján várja hívását! Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés! Precíz munkavégzés. Megfizethető ár. Garancia. Ingyenes felmérés. Megbízható csapat. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés.

  • Vízszűrő beépítése

    3000 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül megbízható, gyors, rugalmas és segítőkész szakember. Hasznos tanácsokat is tud adni, amivel a pénztárcánkat is igyekszik megóvni. Roppant kedves és jófej, maximálisan csak ajánlani tudom!!! (Ha vízvezeték-szerelőt keresel, ne keres tovább, megvan!)

Bertalan
3 éve

Fürdőszoba felújítás, konyha átalakítás, kádak cseréje anyagbeszerzéssel is. Szervizszolgálat több mint 20 éves tapasztalattal várja hívását. Kedvező árak.

  • Vízszűrő beépítése

    3200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Szalay Úr tervezte és valósította meg a régi fűtésrendszerünk cseréjét. Emelet beépítés miatt a teljes rendszert cserélni kellett. A megbeszélt határidőket tartva, profi módon zajlott a szerelés. Most kétszer akkora lakrészt fűtünk, a fűtés költségünk mégis kevesebb, mint a régi rendszernél volt. Teljes bizalommal ajánlom a cég szolgáltatásait.

Móric
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Térj jobb vízminőséghez ma! Rendeld meg a vízszűrő beépítését és élvezd azonnali eredményeit. Kattints most, hogy kérj ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakembereinktől! INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember a vízszűrő beépítéséhez, vízszűrő beépítése közben Szegeden