WC csere Szegeden gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC csere? Bízd a Qjob-ra és válogass 76 vízszerelő közül! Árak 7400-13800 Ft/db között, valós árajánlatokkal és véleményekkel. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a wc csere munkádra! Miután megosztod a feladatot, azonnal kapni fogsz árajánlatokat a környéken elérhető szakemberektől. Összehasonlíthatod a profiljaikat, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. És ami a legjobb: mindez DÍJMENTESEN! A Qjob-nál a WC csere sosem volt még ilyen egyszerű és biztonságos. Az árak a munka nehézségétől függnek, de garantáltan megtalálod a legjobb ár-érték arányt!

12 szakember cseréli a wc-t most online

Ádám

Ádám

Ingyenes kiszallas.

Tamás

Tamás

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

9400 - 17700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek cserélik a wc-ket Szegeden!

Releváns Információ keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search. 99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos.

  • WC csere

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, gyors, pontos!

Simon
2 éve

Legyen szó csap, mosogató, mosógép bekötéséről vagy zuhanyszerelésről, hívjon most! A felmérést a helyszínen ingyenes elvégzem a vízszerelést megelőzően, hívjon most!

  • WC csere

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásukkal! Korrekt tájékoztatás, szakszerű, tiszta munkavégzés, garanciával! Bejelentésétől számítva 20 percen belül megérkezett a szakember, dugulás elhárítva!

Frigyes
2 éve

31 féle antibakteriális felületű akril kád 10 év garanciával, raktárról, azonnal elvihető. Vásároljon most, kiemelkedően jó áron, 10 év garanciával, állandó raktárkészletről! Kedvező árak. 25 éve az élvonalban. Gyors szállítás. Műszaki...

  • WC csere

    5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom mindenkinek.

Gábor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeljen szakembert WC csere szolgáltatásra és percek alatt érkeznek az Ön számára ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson most!

Egy szakember cseréli a wc-t, wc csere közben Szegeden