Wc ülőke felszerelése Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke felszerelése egyszerűen és megbízhatóan! Válassz 85 vízvezeték szerelő közül Szegeden, árak 2500-4700 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján biztos lehetsz a minőségben. A Qjob-on könnyen megtalálod a legjobb szakembereket, akik azonnal felkeresnek árajánlatukkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. És mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, rendeld meg most a WC ülőke felszerelését Szegeden és kényelmesen élvezd az új, korszerű megoldást! Az ár függ a WC típusától és a felszerelés bonyolultságától.

13 wc ülőke felszerelőnek most online

János

János

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Szegeden?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc ülőke felszerelők Szegeden!

Minőségi konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések és kiegészítők. Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO, TasteMaster.

  • Wc ülőke felszerelése

    3100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt megbízható árban is rendben van

Kelemen
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. Azonnali kiszállással, korrekt áron. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

  • Wc ülőke felszerelése

    4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Megbízható és precíz munkát végez! Csak ajánlani tudom mindenkinek

Jakab
2 éve

Válasszon stílusos kádat fürdőszobájába sarokkádjaink és egyenes kádjaink közül! Áruházunkban mindent megtalál, ami fürdőszobája modern berendezéséhez szükséges. Ingyenes felmérés. Fürdőszobabútorok. Ingyenes árajánlat. Minőségi termékek.

  • Wc ülőke felszerelése

    5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nem vélemény, de ide tudok írni, hogy segítsek.Telefonáltam, de azt a választ kaptam, hogy ezen a címen nem működik semmilyen szereléssel foglalkozó vállalkozás. Sajnos gyakran hívják az ott lakókat. Kérem, aki le tudja venni a lapról, tegye meg.

Elek
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj wc ülőke felszerelőnek szolgáltatást még ma és kapd meg az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait PERCEK ALATT! INDÍTSD MOST, INGYEN és KÖTELEZETTSÉGMENTESEN!

Egy wc ülőke felszerelőnek, wc ülőke felszerelése közben Szegeden