Asztali telefon javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt asztali telefon javítás árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 telefon szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Miklós

Miklós

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az asztali telefon javítás Szegeden?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Azonnali segítség sorban állás nélkül. Gyári alkatrészek. Könnyű megközelíthetőség. ‎Szervizelt készülékek · ‎Futárszolgálat

Fő profilunk:, törött telefon kijelző javítás, törött telefon kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, telefon üvegcsere, telefon alaplap javítás

  • Asztali telefon javítás

    6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű munkát végzett! Mindezt 5-re csináltam !!!

Gábor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Munkáim:, samsung akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

Munkáim:, telefon adatmentés, samsung kijelző csere, telefon alaplap javítás, telefon pixelhiba javítás, telefon kamera lencse javítás

  • Asztali telefon javítás

    6900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük szépen! Mint mindig gyors és minőségi!

Csaba vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kollégáink nem csak a kért javítást végzik el, hanem minden esetben javaslatot tesznek az esetleges felmerülő további problémák megjavítására is, amennyiben ez indokolt lenne. Így nem kell attól félni, hogy egy váratlan helyzetben beadja az unalmast készüléke.

Főbb szolgáltatásaink:, kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon usb csatlakozó javítás, telefon mikrofon javítás, samsung telefon üvegcsere

  • Asztali telefon javítás

    6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Jó szakember, gyorsan és elfogadható áron végezte el a munkát. Dopom megtisztította a hangszórót (amit külön meg kell köszönnöm neki). Az egyetlen hátránya - nincs nyugta az alkatrész (mindig szükség van a csekk), így forduljon hozzá a probléma a kicserélt alkatrész kell ugyanaz, de nincs garancia papíron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő asztali telefon javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Asztali telefon javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden az asztali telefon javítás átlagos ára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Szegeden az asztali telefon javítás szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szegeden?

Most 20 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ASZTALI TELEFON JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával bízható meg bátran: asztali telefon javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy telefon szerelő segítségét?

Egy jó telefon szerelő az asztali telefon javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha profi telefon szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Asztali telefon javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas