Canon objektív javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 20 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt canon objektív javítás árak: 5400-10100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a canon objektív javítás Szegeden?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

  • Canon objektív javítás

    5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors (kb. 40 perc), garanciával és ami fontos, több mint 3 (!) alkalommal olcsóbb, mint egy másik szerviz hasonló munkája!!! Minden tökéletesen működik! Köszönet az ezermesternek! Ha valami más hirtelen elromlik, az csak neked lesz!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Canon objektív javítás

    4300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható mester! Egy kemény esés után helyreállítottam a Panasonic FZ38 fényképezőgépemet, bár gondolatban már búcsút mondtam kedvenc technikámnak. Egy órán belül elvégezték a munkát, nem kellett várakozni, kiváló minőségben és a megbeszélt összegért.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő canon objektív javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Canon objektív javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a canon objektív javítás átlagára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Szegeden a fiat szerviz szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Szegeden?

Most 23 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FIAT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: fiat szerviz vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő a fiat szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: fényképezőgép szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fiat szerviz és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas