Fülhallgató jack javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Fülhallgató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fülhallgató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 fülhallgató szerelő közül! Korrekt fülhallgató jack javítás árak — 5400-10100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Szegeden közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 fülhallgató szerelő most online

István

István

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fülhallgató jack javítás Szegeden?

5400 - 10100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fülhallgató szerelőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fülhallgató szerelőt!

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Fülhallgató jack javítás

    3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A technikus gyorsan megtalálta a problémát, és elmondta, hogyan javítsam meg. A feladatot Maxim önhibáján kívül nem sikerült elvégezni.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Fülhallgató jack javítás

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen működik, köszönöm szépen! Nagyon ajánlom! :)

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Fülhallgató jack javítás

    6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Köszönet a szakembernek. A munka minősége kiváló volt és időben elkészült. Ajánlani fogom őt a barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fülhallgató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fülhallgató szerelő fülhallgató jack javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Fülhallgató jack javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a fülhallgató jack javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Szegeden a fülhallgató jack javítás szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok fülhallgató szerelőt Szegeden?

Most 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜLHALLGATÓ JACK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mit csinál egy fülhallgató szerelő?

Egy fülhallgató szerelő a következő munkával kereshető meg: fülhallgató jack javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy fülhallgató szerelő?

Egy jó fülhallgató szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: fülhallgató szerelő?

Ha a legjobb fülhallgató szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fülhallgató jack javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas