Hajdú bojler szervíz szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 bojler szerelő közül! Korrekt hajdú bojler szervíz árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 bojler szerelő most online

Kalman

Kalman

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hajdú bojler szervíz Szegeden?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Márton vagyok. Szakszerű javítás rövid határidő garanciával

 • Hajdú bojler szervíz

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható szervíz

Üdvözlöm! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Hajdú bojler szervíz

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szakember! Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Köszönöm a munkáját. Mindíg önt fogom hívni.

Roland, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Gyors kiszállás.

 • Hajdú bojler szervíz

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos gyors segítség

Tisztelt Érdeklődő! Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról adatmentéssel.

 • Hajdú bojler szervíz

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A múltbéli saját tapasztalat és a rengeteg csalódott ember után szabályosan a frász állt belém, amikor megtudtam, hogy az egyik fejhallgatónkat ide kell vinni garanciában javíttatni. Erősen gondolkodtam, hogy inkább kidobom és veszek másikat, csak ide ne kelljen jönni.

Üdvözlöm! Ha nem vesz vizet, ha csak búg, ha nem ürít, ha se kép se hang, HÍVJON segítünk! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz.

 • Hajdú bojler szervíz

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Bojlert javítani jöttek hozzám, már a telefonban jeleztem, hogy egy régi, valószínűleg vízköves bojlerről van szó, ami lehet, hogy cserét kíván. Pontosan érkeztek, szét is szedték, a bojler valóban nagyon rossz állapotban volt, és bár próbálták, nem tudták megmenteni. Ezzel nincs is probléma, megértettem, elfogadtam a helyzetet. Szakmailag is hozzáértőnek bizonyultak, ezért a két csillag. Az emberi hozzáállás miatt az alacsony értékelés, mert csak öt nappal később tudtak volna visszajönni kicserélni egy újra, hagyva, hogy meleg víz nélkül legyek. Elhiszem, hogy sok a munka, de azt gondolom, hogy ezt a kb. 20 perces feladatot (mert a másik szerelő ennyi idő alatt rakta fel az újat még aznap), legalább emberségből meg lehetett volna akár öt napon belül is oldani. Hiába a szakmai hozzáértés, nekem emiatt óriási csalódás volt, pedig pont a jó értékelések alapján választottam őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő hajdú bojler szervíz közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hajdú bojler szervíz: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a hajdú bojler szervíz átlagára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - hogyan válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bojler szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUDI A4 B5 KORMÁNYMŰ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bojler szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: audi a4 b5 kormánymű felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bojler szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: bojler szerelő?

Ha profi autószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Audi A4 B5 kormánymű felújítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas