Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Szegeden?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Üdvözlöm a profilomon. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. A hét minden napján rendelkezésre állunk! Villanybojler szerelőre van szüksége? Írjon nekünk! Több éves tapasztalat, kedvező árak.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontosak, gyorsak és segítőkészek. Csak ajánlani tudom őket!

Üdvözlöm! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szakember! Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Köszönöm a munkáját. Mindíg önt fogom hívni.

Kedves érdeklődő! Egy indukciós lapnál nincs hőveszteség. Gyors, gazdaságos. Ismerje meg főzőlapjainkat! Éttermi minőség otthon. Tökéletes ízek. Egyszerű tisztítás. Precíz hőfokszabályozás.

 • Háztartási kisgép szervíz

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Lehető legkorrektebb, őszinte, becsületes dolgozók.

Szeged dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor...

 • Háztartási kisgép szervíz

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors, rugalmas, 1 fős szerviz. Évek oda ide járok és elégedett vagyok a szolgáltatással.

Üdv Tamás vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz. MInden hívást felveszünk.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kiválló szakemberek, barátságos közeg, udvarias kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztartási kisgép szervíz: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a háztartási kisgép szervíz átlagos díja 3800 - 7100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - hogyan választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Szegeden?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ HIBÁK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő ezzel a munkával bízható meg: automata váltó hibák javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas