Indesit mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 mosógép szerelő közül! Korrekt indesit mosógép szervíz árak — 7500-14100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Szegeden környezetében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az indesit mosógép szervíz Szegeden?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Akciós klímák értékesítése szereléssel együtt! Klímaszerelés, klíma értékesítés országosan. Gyors és hatékony klíma beszerelés. Hűtő fűtő klímák. Kérje ingyenes felmérésünket! Gyors beszerelés. Részletfizetés. Telepítés országosan. Márkák: Gree, Fisher, Syen, HD Maximus.

 • Indesit mosógép szervíz

  4700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

kedves, pontos, precíz, jó szakember

Tisztelt megrendelők! Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz.

 • Indesit mosógép szervíz

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, segítőkész.

Szeged dolgozom, megyében is! Mi elhárítjuk a problémát rövid időn belül, garanciával. Hívjon bizalommal. Korrekt ár, gyors munka, teljeskörű garancia. 12 év szakmai tapasztalat. Ingyenes kiszállás. Teljeskörű garancia. Szolgáltatások: Háztartási gépek, kisgépek javítása.

 • Indesit mosógép szervíz

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Mosogatógép javításhoz hívtam, küzdelmes volt, de a megoldotta.

Kedves érdeklődő! Üdvözlöm! Több éves szakmai tudàsunkal szeretnènk önöknek a legjobbat nyújtani.Bàrmiben tudunk segìteni mi SEGÌTÜNK! Forduljanak hozzànk bìzalommal.

 • Indesit mosógép szervíz

  5000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Iphone SE készülék mikrofonja recsegett. Ezzel a hibával vittem be a telefont. Szerencsére egyből sorra kerültem. Az úriember nagyon kedves volt! Nem próbálta egyből kicserélni, hanem előbb megtisztította, tesztelte, azután döntöttünk a cserénél. Amit ott helyben kb 10 perc alatt teszteléssel ki is cserélt! Közben jót beszélgettünk! Csak ajánlani tudom a helyet. Gyors és precíz munkavégzés!

Szeged dolgozom, megyében is! Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma karbantartás.

 • Indesit mosógép szervíz

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profik, kedvesek, rugalmasak, gyorsak, érthetőek. Nagyon hálás vagyok nekik a megmentett Iphonért!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő indesit mosógép szervíz közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Indesit mosógép szervíz: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden az indesit mosógép szervíz átlagos ára 6100 - 11400 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Szegeden a futómű szerviz szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Szegeden?

Most 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: futómű szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi mosógép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas