Kávéfőző szivattyú javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 szerelő közül! Korrekt kávéfőző szivattyú javítás árak — 6900-12900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szegeden környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző szivattyú javítás Szegeden?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és...

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jól foglalkoznak a vevővel

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Cégünk vállalja akár vályog minden típusú tégla vasbeton falszerkezetek födémek átfúrását

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Alaposak, segítőkészek. Nem drága.

Tisztelt megrendelők! Indukciós Főzőlap Szervíz. Hírek, tények és egyebek. Non-stop információ. Web, képek és videó. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Ez a hely ahova többet nem megyek!!! 8700ft -ért cseréltek volna usb csatlakozót egy 10000 ft értékű telefonba. Ha sikerült volna :( ,,Zárlatba viszi a készülék a töltőt" albérleti dumával vissza kaptam a készüléket) gyakorlatilag meg tönkretette az alaplapját a telefonnak az úriember.

Üdvözlöm a profilomon. Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Minőség és szakértelem.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  4400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Ma elromlott a Tvm..több helyre elmentünk,de mindenhol egy hetet mondtak a javítására.Nem adtam fel.. Nem is bánom,mert a legjobb szakember csinálta meg.(4óra múlva már kész is volt)Nagyon érti a dolgát.Mindenkinek csak ajánlani tudom.!!!Az árban is korrekt.Még egyszer köszönöm h megjavította a tvm!

Üdv Mihály vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Minden típusú mosogatógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma! Hétvégén felár nélkül. Javítás Garanciával. Márkafüggetlen Javítás. Akár aznapi kiszállással.

 • Kávéfőző szivattyú javítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon hozzá értők! Egy 20 éves fűnyíró traktort vittünk le javításra. Nagyon rugalmasan egy nap alatt megszerelték, pedig alkatrészek is hiányoztak hozzá. Nagyon köszönjük a profi munkát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző szivattyú javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző szivattyú javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a kávéfőző szivattyú javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Szegeden a fényszóró felújítás szolgáltatáshoz már 30 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉNYSZÓRÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autóvillamossági szerelőt hívnod ha erre van szükséged: fényszóró felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi szerelő segítségét?

Egy profi autóvillamossági szerelő a fényszóró felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas