Miele mosógép szervíz: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 mosógép szerelő közül! Korrekt miele mosógép szervíz árak: 5900-11100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 mosógép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Pál

Pál

Sok tapasztalatom van

Károly

Károly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a miele mosógép szervíz Szegeden?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. .

 • Miele mosógép szervíz

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

LEHETETLEN ELÉRNI, ÉS AMIKOR EZ SIKERÜLNE, AKKOR MEG LETESZI A TELEFONT MINT HA MEGSZAKADNA. AKKOR MINEK IS VANNAK?? NEM

A megoldások embere vagyok. Kérjen időpontot diszpécserünktől ma, és képesített szakembereink megoldják a problémát! Fix árakon, kis határidővel javítjuk mosogatógépét márkától függetlenül.

 • Miele mosógép szervíz

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kicsit megkésve adom ugyan...De Szuper és gyors csapat! Németországból rendelt, Ausztriában használt, majd Magyarországon tönkrement monitoromat eltudták intézni, hogy garanciában javítsák. Nem volt két hét mire visszakaptam. Hatalmas respect nekik, ment az 5 *

Kedves érdeklődő! Egy indukciós lapnál nincs hőveszteség. Gyors, gazdaságos. Ismerje meg főzőlapjainkat! Éttermi minőség otthon. Tökéletes ízek. Egyszerű tisztítás. Precíz hőfokszabályozás.

 • Miele mosógép szervíz

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Lehető legkorrektebb, őszinte, becsületes dolgozók.

Több ezer elégedett ügyfelünk van és 5 csillagos Google értékelésünk! Ön is elégedett lesz. Azonnali kiszállással minden nap. Nálunk van cserealkatrész is,...
 • Miele mosógép szervíz

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész volt a szerviz vezetője! Gyorsan megjavították a hűtőmet és ár- érték arányban megfelelő volt! Köszönjük nekik

Üdv Mihály vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Minden típusú mosogatógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma! Hétvégén felár nélkül. Javítás Garanciával. Márkafüggetlen Javítás. Akár aznapi kiszállással.

 • Miele mosógép szervíz

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon hozzá értők! Egy 20 éves fűnyíró traktort vittünk le javításra. Nagyon rugalmasan egy nap alatt megszerelték, pedig alkatrészek is hiányoztak hozzá. Nagyon köszönjük a profi munkát.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő miele mosógép szervíz közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miele mosógép szervíz: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a miele mosógép szervíz átlagos ára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - hogyan válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 13 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKCSAPÁGY HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: kerékcsapágy hiba vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó mosógép szerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas