Mosogatógép beépítés: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 20 vízszerelő közül! Korrekt mosogatógép beépítés árak: 3900-7400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 vízszerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosogatógép beépítés Szegeden?

3900 - 7400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóüvegesek Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Mosogatógép beépítés

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Fél óra alatt kicserélték a hátsó lapi kamerámat :) kÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Szeged dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Akkumulátor...

 • Mosogatógép beépítés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors, rugalmas, 1 fős szerviz. Évek oda ide járok és elégedett vagyok a szolgáltatással.

Szeged dolgozom, megyében is! Márkafüggetlen mosógép szervizelés, több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal. Mosógép szerelés országosan átlagosan 4 órás kiszállási idővel! 20 Éves Munkatapsztalat. Márkafüggetlen Javítás. Villámgyors Kiszállás. Gyors Helyszíni Szervíz.

 • Mosogatógép beépítés

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük a gyors, precíz javítást.😀

Üdvözlöm! A Haier légkondicionálása intelligensebb tisztább és egészségesebb levegőt biztosít Önnek.

 • Mosogatógép beépítés

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyors udvarias kiszolgallás, jó szakértelem.

Főzőlap szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat. Budapesten és környékén. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.
 • Mosogatógép beépítés

  4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

És másodjára bizonyították,hogy ők a legnagyobbak! Már megint helyszínen megvárhattam a TV-m javítását,ami kb. 15 perc volt. És nincs blama,hogy majd kb. két hét múlva érek rá,meg majd még alkatrészt kell rendelnem stb. amiket eddig máshol tapasztaltam. Köszönöm!

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő mosogatógép beépítés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosogatógép beépítés: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a mosogatógép beépítés átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Szegeden a szélvédő javítás szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok vízszerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 16 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy vízszerelő?

Egy autóüveges ezzel a munkával bízható meg: szélvédő javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi vízszerelő segítségét?

Egy profi autóüveges a szélvédő javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: vízszerelő?

Ha a legjobb autóüveges segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szélvédő javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas