Mosógép bekötése csaptelepre szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 mosógép szerelő közül! Korrekt mosógép bekötése csaptelepre árak — 5200-9800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 mosógép szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Istvan

Istvan

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a mosógép bekötése csaptelepre Szegeden?

5200 - 9800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Alapos, profi munkát vársz el – és mi ezt is nyújtjuk Neked! SOS segítségre van szükséged? Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád! Hívj minket most!

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

gyors, pontos korrekt csapat! :))

A megoldások embere vagyok. A minőség nálunk hagyomány!

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, kitartó, profi szolgáltatás, csak ajánlani tudom.

Ferenc vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása.

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors és tökéletes megoldás a problémára.

István vagyok. Ingyenes helyszíni felmérés, tapasztalt, megbízható szakemberek és rövid határidők! Országosan! Minőségi termékekkel és elismert márkákkal dolgozunk! Most 10 év garanciával. Ingyenes felmérés. Gyorsan rövid határidővel. Minőségi eszközök.

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Összességében lehúzós pitiáner társaság. Képernyőcserére vittem a telefonomat, gyári alkatrészt választottam, azt is számlázták. Hiába kértem, erről gyártói bizonylatot, tanúsítványt nem adtak! Közben felekerestem közvetlenül a gyártót, aki arról tájékoztatott, hogy adott típusból gyári alkatrész már nem áll rendelkezésre, sehol sem beszerzehető.

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő Kerámia lap, Hűtő panel javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz.

 • Mosógép bekötése csaptelepre

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Kortekt munkát végeznek.... 😀😀😀😀

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő mosógép bekötése csaptelepre közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mosógép bekötése csaptelepre: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a mosógép bekötése csaptelepre átlagára 4100 - 7700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Szegeden a vw polo váltó felújítás szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek mosógép szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VW POLO VÁLTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: vw polo váltó felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a vw polo váltó felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas