Ps4 kontroller javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Konzol Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj konzol szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 konzol szerelő közül! Korrekt ps4 kontroller javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 konzol szerelő most online

Jolán

Jolán

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ps4 kontroller javítás Szegeden?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb konzol szerelőok Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konzol szerelőt!

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Laptop szerviz Budapest javítás árak: gyors javítás, tisztítás, alaplap javítás, kijelző és zajos ventilátor csere.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, Billentyűzet csere, illetve gomb pótlás, Számítógép javítás, Laptop ssd bővítés, Véletlenszerű újraindulások, LCD kijelző csere

  • Ps4 kontroller javítás

    6300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A technikus időben érkezett, párhuzamosan végezte el a munkát az összes problémás számítógépen, mindent gyorsan elvégzett, és ajánlásokat adott. Mindenképpen ajánlom ezt a vállalkozót, mint választási lehetőséget!

Szeged dolgozom, megyében is! Teljes laptop külső-belső tisztítás. Laptop szervizünkben a teljes tisztítás költsége bruttó 9.990 forint, és a javítás 1 munkanapot vesz igénybe.

Szolgáltatásaink:, Netbook ZIF PATA 1.8 inches wincheseter csere, Laptop javítás, Laptop HDD hibák smart kódok, LCD háttérvilágítás hiba, DC tápcsatlakozók és egyéb csatlakozók cseréje

  • Ps4 kontroller javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönet a mesternek! Egy profi, bárcsak több lenne belőlük. Jól csinálta, gyors és udvarias, és ami a legfontosabb, hozzáértő és megbízható. Mindig talál megoldást a szokatlan helyzetekre.

Ernő vagyok. Szerviz szolgáltatás Laptop értékesítés utáni időszakban tanúsított ügyfélközpontú magatartás határozza meg cégünk elismertségét, és jó hírnevét.

Szerviz szolgáltatásunk:, Javítási szakvélemény, Kategóriák, HP szerviz. Notebook javítás, HP laptop szerviz, Laptop töltő, BGA chip csere

  • Ps4 kontroller javítás

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Leautóztam, megvettem az összes szükséges alkatrészt, beszereltem őket, és jó árat fizettem érte. És miután felvettem vele a kapcsolatot, nem volt probléma. 6 csillag lett volna, 7-et adtam volna😁🤙🏻

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konzol szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy konzol szerelő ps4 kontroller javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Ps4 kontroller javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a ps4 kontroller javítás átlagos díja 6800 - 12800 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Szegeden a ps4 kontroller javítás szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok konzol szerelőt Szegeden?

Most 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PS4 KONTROLLER JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk konzol szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált konzol szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: ps4 kontroller javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi konzol szerelő segítségét?

Egy megbízható konzol szerelő a ps4 kontroller javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: ps4 kontroller javítás?

A ps4 kontroller javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy konzol szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas