Rádió javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Rádió Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj rádió szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 21 rádió szerelő közül! Korrekt rádió javítás árak: 6200-11700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 rádió szerelő most online

István

István

Sok tapasztalatom van

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a rádió javítás Szegeden?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb rádió szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező rádió szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Rádió javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a szakembernek, gyorsan mindent távolról állított be, és tanácsot adott nekem Whatsappon, nagyon hozzáértő.

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Rádió javítás

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden gyorsan és minőségileg , nagyszerű előadó. semmi trükk , minden a helyén ! Ajánlom!!!

Pisti B
2 éve

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Rádió javítás

    5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mester! Gyorsan jött, mindent gyorsan megcsinált, és a TV olyan volt, mintha új lenne!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj rádió szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy rádió szerelő rádió javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Rádió javítás: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a rádió javítás átlagos ára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Szegeden a rádió javítás szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek rádió szerelőt Szegeden?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatunk rádió szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált rádió szerelőt hívnod ha erre van szükséged: rádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a rádió szerelő?

Egy megbízható rádió szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: rádió javítás?

A rádió javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy rádió szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas