Szárítógép bekötése: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Szárítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szárítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 szárítógép szerelő közül! Korrekt szárítógép bekötése árak: 6800-12800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 szárítógép szerelő most online

Geza

Geza

Еrdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szárítógép bekötése Szegeden?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szárítógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szárítógép szerelőt!

Kedves érdeklődő! Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Szárítógép bekötése

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Jó kiszolgálás, precíz szervizelés.

Sándor vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai...

 • Szárítógép bekötése

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Univerzális tudás, sok területen belüli jártasságú, felkészült, és korrekt szerelő Dugig, szerszámokkal, alkatrészekkel és ki tudja még mikkel megpakolt autóval érkezett, igen valószínű, hogy nem létezik olyan probléma, amire nem tudna ott helyben megoldást találni. Töviről hegyire átgondolja a feledat megoldását, megtervezi és precízen kivitelezi a megvalósítást, a szó jó értelmében véve maximalista.

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógépek Mosogatógépek Szárítógépek Villany tűzhelyek Sütők Főzölapok Szervize. Országosan.

 • Szárítógép bekötése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Az egy órás várakozási idő csak fél lett, olyan gyorsak a srácok! Tökéletes a kijelző színe, köszönöm szépen! HIGHLY RECOMMENDED!

Balázs vagyok. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Ingyenes kalkuláció. Szakszerű felmérés. Precíz kivitelezés. Pontos határidők. Minőségi alapanyagok.

 • Szárítógép bekötése

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkész, lelkiismeretes, gyors problémamegoldó hozzáállás. Csak ajánlani tudom.

Kedves érdeklődő! Mosógépek gyors javítása, akár ingyenes kiszállással, bankkártya elfogadás. Mosógépek helyszíni javítása. Szakszerűen, garanciával, bankkártya elfogadás. Akár aznapi munkavégzés. Rejtett költségek nélkül.

 • Szárítógép bekötése

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Más telefonját egyből fél órán belül megcsinálták, de az enyémet sajnos alkatrész hiányában nem csinálták meg! 2 napot mondtak rá!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szárítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szárítógép szerelő szárítógép bekötése közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szárítógép bekötése: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a szárítógép bekötése átlagos ára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi véleményeket?

Szegeden a cvt váltó javítás szolgáltatáshoz már 30 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szárítógép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 23 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CVT VÁLTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szárítógép szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: cvt váltó javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy szárítógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a cvt váltó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szárítógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas