Telefon kamera lencse javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kamera lencse javítás árak — 6500-12200 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kamera lencse javítás Szegeden?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Üdvözlöm! Szakszerű mobiltelefon javítás. ... berepedt, telefon kijelző csere, gyorsan lemerülő akkumulátor cseréje. Minden típusú telefon javítását vállaljuk!

Szolgáltatásaink:, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés, asztali telefon javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi akkumulátor csere

  • Telefon kamera lencse javítás

    6400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Tetszett az eredmény és a kommunikáció minősége! Ajánlom Igort!

Kedves érdeklődő! Ügyfél visszajelzések alapján az ügyfeleink 97,1%-a teljes mértékben elégedett volt ügyfélszolgálatunkkal.

Fő profilunk:, iphone 11 akkumulátor csere, telefon szoftver javítás, samsung telefon üvegcsere, iphone se akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere

  • Telefon kamera lencse javítás

    5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Minden tip top! Az ipad érintőképernyőjét gyorsan, hatékonyan, megbízhatóan javítják. Nagyon ajánlom ezt a szakembert! Köszönjük az érintőképernyő védőüvegét.

Miklós vagyok. Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone se akkumulátor csere, iphone 5s akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon adatmentés, telefon kijelző csere

  • Telefon kamera lencse javítás

    5900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az volt az érzésem, hogy tudja, miről beszél. Telefonon kicserélte az üveget, ahogyan az időben és a költségekben megállapodtunk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kamera lencse javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kamera lencse javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a telefon kamera lencse javítás átlagos ára 7200 - 13500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Szegeden a telefon kamera lencse javítás szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szegeden?

Most 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON KAMERA LENCSE JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: telefon kamera lencse javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha egy megbízható telefon szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A telefon kamera lencse javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas