Telefon kijelző csere szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kijelző csere árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 telefon szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Krisztian

Krisztian

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kijelző csere Szegeden?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon üvegcsere, samsung telefon üvegcsere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Telefon kijelző csere

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kicserélt előttem, beállította, mindent elmagyarázott. Az akkumulátort is kicseréltem.

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, törött telefon kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, xiaomi kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, telefon alaplap javítás

Amiket vállalok:, telefon kijelző javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon kijelző javítás

  • Telefon kijelző csere

    5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkás. Gyorsan megérkezett, minőségi és alapos munkát végzett. A képernyő cseréje mellett az egész telefont megtisztította. Az ár a megállapodás szerinti, nincs túlszámlázás. Köszönjük szépen!

Szeged dolgozom, megyében is! Samsung telefon szerviz. Minőségi szórakozás, csodás fotók és hatékony munkavégzés bárhol, bármikor. A készülék hibájával ezeket veszíted el. És ezeket kapod vissza, amikor megjavítjuk Samsung Galaxy telefonod.A Samsung Galaxy okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát megjavítjuk a Samsung Galaxydat, nemcsak a készüléket hozzuk újra tökéletes állapotba, hanem az életed is visszakormányozzuk a mindennapok autópályájára. Hogy neked csak akkor kelljen megállnod, ha te akarod.

Amiket vállalok:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon adatmentés, mobiltelefon javítás, telefon kijelző javítás, kijelző javítás

  • Telefon kijelző csere

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű fickó, mindent egy másodperc alatt rendbe hozott a tanács 😁. Ajánlott!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kijelző csere közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kijelző csere: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a telefon kijelző csere átlagos ára 4500 - 8400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Szegeden?

Jelenleg 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓSZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: autószerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autószerviz és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas