Telefon usb csatlakozó javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 telefon szerelő közül! Korrekt telefon usb csatlakozó javítás árak — 5800-11000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 telefon szerelő most online

Roland

Roland

Еrdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon usb csatlakozó javítás Szegeden?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon képernyő javítás, üvegkarc eltávolítás, kijelző javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon üvegcsere, samsung telefon üvegcsere, samsung kijelző csere, xiaomi akkumulátor csere, telefon adatmentés

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindent kicserélt előttem, beállította, mindent elmagyarázott. Az akkumulátort is kicseréltem.

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkáim:, törött telefon kijelző javítás, samsung telefon üvegcsere, xiaomi kijelző javítás, telefon hangszóró tisztítás, telefon alaplap javítás

Amiket vállalok:, telefon kijelző javítás, samsung akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, iphone 11 akkumulátor csere, telefon kijelző javítás

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkás. Gyorsan megérkezett, minőségi és alapos munkát végzett. A képernyő cseréje mellett az egész telefont megtisztította. Az ár a megállapodás szerinti, nincs túlszámlázás. Köszönjük szépen!

Szeged dolgozom, megyében is! Samsung telefon szerviz. Minőségi szórakozás, csodás fotók és hatékony munkavégzés bárhol, bármikor. A készülék hibájával ezeket veszíted el. És ezeket kapod vissza, amikor megjavítjuk Samsung Galaxy telefonod.A Samsung Galaxy okostelefonok leggyakoribb hibajelei: kijelző- és hátlaptörés, -repedés, gyorsan merülő vagy nem tölthető akkumulátor, beázás okozta folyadékkár, halk, recsegő hangszóró, nem működő mikrofon, hibás kamera, szoftverhibák. Amikor tehát megjavítjuk a Samsung Galaxydat, nemcsak a készüléket hozzuk újra tökéletes állapotba, hanem az életed is visszakormányozzuk a mindennapok autópályájára. Hogy neked csak akkor kelljen megállnod, ha te akarod.

Amiket vállalok:, üvegfólia telefonra felhelyezés, telefon adatmentés, mobiltelefon javítás, telefon kijelző javítás, kijelző javítás

  • Telefon usb csatlakozó javítás

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű fickó, mindent egy másodperc alatt rendbe hozott a tanács 😁. Ajánlott!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon usb csatlakozó javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon usb csatlakozó javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a telefon usb csatlakozó javítás átlagos díja 4100 - 7700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Telefon Szerelők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TELEFON USB CSATLAKOZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy telefon szerelő a következő munkával bízható meg bátran: telefon usb csatlakozó javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy megbízható telefon szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: telefon szerelő?

Ha egy megfelelő telefon szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A telefon usb csatlakozó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas