Tv alaplap javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Tv Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj tv szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 tv szerelő közül! Korrekt tv alaplap javítás árak: 4500-8400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tv szerelő most online

Jenő

Jenő

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tv alaplap javítás Szegeden?

4500 - 8400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb tv szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tv szerelőt!

A projektorok sokfélesége miatt, az alkatrészeket rendeljük, ami miatt a projektor javítás időtartama is hosszabb. TV szerelő – elviszi vagy helyben javítja? A manapság elterjedt korszerű plazma, LCD, LED, OLED televíziók esetében a tv szerelő sajnos a legtöbb esetben nem tudja az Ön otthonában megjavítani a televíziót, mert a hiba javításához már speciális eszközök, szerszámok szükségesek melyek a tv szerelő műhelyében vannak . Régebbi típusú televíziók esetében a tv szerelő akár az Ön otthonában is képes a hiba megszüntetésére alkatrész cserével!
  • Tv alaplap javítás

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Jó, hozzáértő szakember, aki egy előzetes beszélgetés során felismerte a probléma lehetséges okát. Ajánlom mindenkinek, aki egy jó és gyors készülékjavítás iránt érdeklődik.

Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervizbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
  • Tv alaplap javítás

    4200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Bárcsak több ilyen szakember lenne, mint ő! A javításokat gyorsan, hatékonyan, minden lépés magyarázatával végezték el! ez a szakember, KÖSZÖNJÜK!!!!

TV szerelő közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik TV szerelés területén. Hibabejelentést és TV szerelést a hét minden napján, akár hétvégén is vállalok. A kapcsolatfelvételt követően akár aznapi kiszállással dolgozok. A legtöbb hibát a lehetőség szerint a helyszínen javítok, de ez nem minden esetben lehetséges. Ha a helyszíni javítás nem lehetséges, akkor a TV készülék szervízbe szállítását, rövid határidővel történő javítását és haza szállítást is vállalom. Televízió, LCD TV, LED TV, Plazma TV és Smart TV helyszíni javítása, garanciával!
  • Tv alaplap javítás

    6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom a mestert: figyelmes, felelősségteljes, nyitott a kommunikációra. Gyorsan és pontosan dolgozik. Nem tud hivatalosan dolgozni, de bele tud menni a problémába, és jó tanácsokat tud adni.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tv szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tv szerelő tv alaplap javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tv alaplap javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a tv alaplap javítás átlagos díja 3600 - 6800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tv Szerelők - hogyan válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok tv szerelőt Szegeden?

Most 22 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TV ALAPLAP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek tv szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tv szerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: tv alaplap javítás.

Olvas

Népszerű kérdés

Mihez kérhetjük egy profi tv szerelő segítségét?

Egy profi tv szerelő a tv alaplap javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tv szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas