Varrógép pedál javítás: erre van szükséged Szegeden és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 14 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép pedál javítás árak: 7100-13400 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Szegeden környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 varrógép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép pedál javítás Szegeden?

7100 - 13400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

Üdvözlöm! Ingyenes helyszíni felmérésünkkel segítjük, hogy a legjobb döntést hozza! Minőségi Márkás Klímák. Klímaszerelés 2006 óta. Magyarországi Garancia. 12 Év Tapasztalat. Telepítési Tanúsítvány. Ingyenes Felmérés. Minősített Szakemberek. Márkák: Daikin, Fisher, Fujitsu.

 • Varrógép pedál javítás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlom mindenkinek!

Tisztelt Érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Több év garancia. Teljes körű telepítés. Profi csapat. Gyors kivitelezés.

 • Varrógép pedál javítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A Gps memória kártyát frissítettem, udvarias, gyors, és segítőkész kiszolgálás

Tamas Vas
2 éve
Több ezer elégedett ügyfelünk van és 5 csillagos Google értékelésünk! Ön is elégedett lesz. Azonnali kiszállással minden nap. Nálunk van cserealkatrész is,...
 • Varrógép pedál javítás

  3000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, segítőkész volt a szerviz vezetője! Gyorsan megjavították a hűtőmet és ár- érték arányban megfelelő volt! Köszönjük nekik

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Magas minőségű szakértelem, professzionális szolgáltatások már 10 éve. Azonnali megoldás

 • Varrógép pedál javítás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Én sajnos nagyot csalódtam már nem először. Pár éve az egyik telefonomat nem tudták megjavítani. Több alkalommal is vissza kellett vigyem, mígnem értelmetlen volt tovább erre pazarolni az időmet. (Kizárólag munkaidőben van nyitva a város szélén.) Idén egy másik telefonomat küldöm be ötödször. Többször nem válaszoltak az emailemre, volt hogy csak annyit tudtak mondani a hibára, hogy várjam meg a következő szoftver frissítést. Sorolhatnám még a panaszokat, lekezelően bánnak az emberrel. Senkinek nem ajánlom.

István vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Mosógép Mosogatógép Szárítógép Tűzhely Sütő Főzőlap javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Varrógép pedál javítás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Segítőkészek, de sajnos villamos hajtású gépeket nem javítanak! Nekem a sövényvágom pedig villamos működtetésű.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép pedál javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép pedál javítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a varrógép pedál javítás átlagára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Szegeden az autóvásárlás előtti átvizsgálás szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVÁSÁRLÁS ELŐTTI ÁTVIZSGÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy varrógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: autóvásárlás előtti átvizsgálás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a varrógép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: varrógép pedál javítás?

Az Autóvásárlás előtti átvizsgálás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas