Videomagnó javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Videómagnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj videómagnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 13 videómagnó szerelő közül! Korrekt videomagnó javítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Szegeden környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 videómagnó szerelő most online

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videomagnó javítás Szegeden?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb videómagnó szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező videómagnó szerelőt!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Videomagnó javítás

    4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden a meghirdetett módon történt. Pontos és pontos. Teljesen megfelelő előadó.

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Videomagnó javítás

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A technikus kiváló szakember és érti a dolgát! Mindent gyorsan és magas minőségben csinált! Ajánlom őt.

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Videomagnó javítás

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ez a szakember gyorsan jött, mindent azonnal megcsinált, az eredmény - a TV működik. Köszönöm szépen, ajánlom mindenkinek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj videómagnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy videómagnó szerelő videomagnó javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Videomagnó javítás: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a videomagnó javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Videómagnó Szerelők - mi alapján választhatunk Szegeden?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok videómagnó szerelőt Szegeden?

Most 21 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOMAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok videómagnó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált videómagnó szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: videomagnó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy videómagnó szerelő?

A jó videómagnó szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha videómagnó szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas