Villanytűzhely szerelés szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 13 háztartásigép szerelő közül! Korrekt villanytűzhely szerelés árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 háztartásigép szerelő most online

Gabor

Gabor

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a villanytűzhely szerelés Szegeden?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Gyors kivitelezés. Teljes körű telepítés. Több év garancia. Profi csapat.

 • Villanytűzhely szerelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon udvarias volt a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Én biztos megyek még oda.

Csaba vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Gyors, profi, megbízható. Javítás akár aznap. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj. Services: Mosógépek, Szárítógépek.

 • Villanytűzhely szerelés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Jó árak korrekt kiszolgálás!

Üdvözlöm! Antenna szerelő - lakossági és üzleti antenna szerelés több mint 20 éve. Parabola és TV antenna javítás.

 • Villanytűzhely szerelés

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka,korrekt áron.

Azonnali készpénzfizetéssel megvásároljuk eladásra szánt Laptop-ját, Notebook-ját. Mindig a legjobb ajánlattal, ügyfeleink teljeskörű elégedettségére. Típusok: Használt és új Laptopok, Gamer Laptopok, Üzleti Laptopok.
 • Villanytűzhely szerelés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kritikan aluli szervíz. Egy H/K hangszorot szervizeltettem volna. 5 hét alatt ketszer volt a szervizben a termek, a hiba javitas mindketszer az adapter csereje volt, ami mar az első esetben sem oldotta meg a problemat. Pedig valtig allitottak, hogy teszteltek az eszkozt.

Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid határidőn belül vállalajuk a nálunk vásárolt készülék kiszállítását és telepítését! Rendkívüli kedvezmények. Raktárról azonnal. Akciós árak. Ingyenes házhozszállítás.
 • Villanytűzhely szerelés

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jó árak, minőségi munka.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő villanytűzhely szerelés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Villanytűzhely szerelés: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a villanytűzhely szerelés átlagára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Szegeden az auto elektronikai szerviz szolgáltatáshoz már 27 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 21 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTO ELEKTRONIKAI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy háztartásigép szerelő?

Egy autóvillamossági szerelő a következő munkával kereshető meg: auto elektronikai szerviz vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy háztartásigép szerelő segítségét?

Egy megbízható autóvillamossági szerelő az auto elektronikai szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: villanytűzhely szerelés?

Az Auto elektronikai szerviz és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autóvillamossági szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas