Vízmelegítő bekötés szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Bojler Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj bojler szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 19 bojler szerelő közül! Korrekt vízmelegítő bekötés árak: 4600-8700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Szegeden környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 bojler szerelő most online

Tamas

Tamas

Еrdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vízmelegítő bekötés Szegeden?

4600 - 8700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb bojler szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bojler szerelőt!

Márton vagyok. Szakszerű javítás rövid határidő garanciával

 • Vízmelegítő bekötés

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, megbízható szervíz

Üdvözlöm! Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat.

 • Vízmelegítő bekötés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szakember! Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek! Köszönöm a munkáját. Mindíg önt fogom hívni.

Roland, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Gyors kiszállás.

 • Vízmelegítő bekötés

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Barátságos gyors segítség

Tisztelt Érdeklődő! Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról adatmentéssel.

 • Vízmelegítő bekötés

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A múltbéli saját tapasztalat és a rengeteg csalódott ember után szabályosan a frász állt belém, amikor megtudtam, hogy az egyik fejhallgatónkat ide kell vinni garanciában javíttatni. Erősen gondolkodtam, hogy inkább kidobom és veszek másikat, csak ide ne kelljen jönni.

Üdvözlöm! Ha nem vesz vizet, ha csak búg, ha nem ürít, ha se kép se hang, HÍVJON segítünk! Mosogatógép szerelés helyben, gyorsan, sokéves tapasztalattal! Szakszerviz.

 • Vízmelegítő bekötés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Bojlert javítani jöttek hozzám, már a telefonban jeleztem, hogy egy régi, valószínűleg vízköves bojlerről van szó, ami lehet, hogy cserét kíván. Pontosan érkeztek, szét is szedték, a bojler valóban nagyon rossz állapotban volt, és bár próbálták, nem tudták megmenteni. Ezzel nincs is probléma, megértettem, elfogadtam a helyzetet. Szakmailag is hozzáértőnek bizonyultak, ezért a két csillag. Az emberi hozzáállás miatt az alacsony értékelés, mert csak öt nappal később tudtak volna visszajönni kicserélni egy újra, hagyva, hogy meleg víz nélkül legyek. Elhiszem, hogy sok a munka, de azt gondolom, hogy ezt a kb. 20 perces feladatot (mert a másik szerelő ennyi idő alatt rakta fel az újat még aznap), legalább emberségből meg lehetett volna akár öt napon belül is oldani. Hiába a szakmai hozzáértés, nekem emiatt óriási csalódás volt, pedig pont a jó értékelések alapján választottam őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bojler szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bojler szerelő vízmelegítő bekötés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vízmelegítő bekötés: mennyi az ára Szegeden?

Szegeden a vízmelegítő bekötés átlagára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bojler Szerelők - mi alapján válasszunk Szegeden?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bojler szerelőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIPUFOGÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bojler szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal bízható meg bátran: kipufogó javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bojler szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: bojler szerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kipufogó javítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas