Zárlatos mosógép javítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 mosógép szerelő közül! Korrekt zárlatos mosógép javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Szegeden környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 mosógép szerelő most online

László

László

Еrdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a zárlatos mosógép javítás Szegeden?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Csaba vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Gyors, profi, megbízható. Javítás akár aznap. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj. Services: Mosógépek, Szárítógépek.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Jó árak korrekt kiszolgálás!

Üdvözlöm! Antenna szerelő - lakossági és üzleti antenna szerelés több mint 20 éve. Parabola és TV antenna javítás.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi munka,korrekt áron.

Tisztelt Érdeklődő! Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Több év garancia. Teljes körű telepítés. Profi csapat. Gyors kivitelezés.

 • Zárlatos mosógép javítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A Gps memória kártyát frissítettem, udvarias, gyors, és segítőkész kiszolgálás

Tamas Vas
2 éve

Kedves érdeklődő! Hozd el a készüléket szervizünkbe Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Akár 1 Órán Belül. Árgarancia. Szerviz futár. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Zárlatos mosógép javítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, segítő kész, csapat. Cseréltettem akksit, fóliáztattam kijelzőt. Máskor, ingyen segítettek a készülék beállításban. Ajánlom mindenkinek.

Tisztelt megrendelők! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! MInden hívást felveszünk. 20 éves tapasztalat. Gyors kiszállás.

 • Zárlatos mosógép javítás

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Két készülékem járt náluk eddig (mivel a kék szolgáltató velük szervizeltet). Ha lehetne, 0 csillagot adnék. Legutoljára beküldtem egy egyértelműen akkuhibás telefont, és a szerviz visszaküldte másnap azzal a címszóval, hogy "szoftveres korrekciót" végeztek rajta. Telefonos megkeresésre egyáltalán nem reagáltak.. Az előző telefonom folyamatosan eldobálta a hálózatot, gyakran elnémult, azon is csak "szoftveres korrekciót" végeztek. Csodák csodájára ez eddig még egyiken sem segített. Nincs idejük/kedvük letesztelni a készüléket? Szoftveres korrekció. Fogalmuk sincs mi lehet a baja? Szoftveres korrekció. Másik szerviz gond nélkül feltárta a hibát, és megcsinálta a telefont. Mindkét esetben..

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő zárlatos mosógép javítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zárlatos mosógép javítás: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden a zárlatos mosógép javítás átlagos díja 7400 - 14000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Szegeden a futómű beállítás szolgáltatáshoz már 23 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Szegeden?

Jelenleg 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FUTÓMŰ BEÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy mosógép szerelő?

Egy autószerelő a következő feladattal kereshető meg: futómű beállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi mosógép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a futómű beállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: zárlatos mosógép javítás?

A futómű beállítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas