Népszerű 4 órás esti munka, feladat

Logó tervezőt keresek

Egy a Dunakanyarban lévő lángosozónak szeretnénk egy olyan logót ami ötvözi a dunakanyart, zebegényt, és a hungarikumnak számító lángost. Elérhetőségünk:**-**-***-****

Robotpálya design

Egy LEGO versenyrobotpályát tervezek, aminek a hátteréhez szeretnék egy grafikát. Csatolva küldöm a hátteret, ameddig én jutottam, de ennél szebbre lenne szükségem illetve több elemet kellene, hogy tartalmazzon. Illetve a másik kép, ahogy a kész állapot fog kinézni. A pálya témája a város, tehát csak olyan elemek kerüljenek rá, amelyek ahhoz kapcsolódnak. A mérete B0-ás. Még azt figyelembe kéne venni, hogy a pálya bal alsó sarkán egy 30cm-es négyzet, a két felső sarkában egy-egy 15cm-es sugarú negyedkör illetve a pálya közepén egy 64cm széles és 52cm magas "pálya" helyezkedik el.

Logó tervezőt keresek

Egy logót szeretnéj terveztetni ruha eladással foglalkozó vallálkozásnak.

Elektromos tervezőt keresünk

Új, most induló projektnél 8 lakás elektromos tervezésére keresünk megbízható szakembert.

Egynapos munkalehetőség álláskeresőknek Szegeden

Óriásplakát design-készítés

Nem rég indult vállalkozásomat szeretném berúgni egy erős marketing-kampánnyal. Van design-unk bannerekhez, szórólapokhoz stb., ezek alapján szeretnék elkészíttetni egy tervet kültéri óriásplakáthoz.

Reklámautó készítés / fóliázás

Autók reklámdekorációját vállaljuk magas minőségben és közeli határidővel Budapesten és Sopronban egyaránt! Részletek www.vipro.hu

Koncert plakát

Sziasztok! Szükségem lenne egy koncert promótálására szolgáló plakát tervre. A plakátnak fekete-fehérnek kell lennie. 2 zenekarral lépünk fel (Kingfishers és Flashjet), mind a kettő rock stílus. A fellépés helyszíne: Ipolybalog centrál csárda (ezt később pontosítom, utána kell kérdezzek) Időpontja: ****.**.** péntek (18:30 kezd a kingfishers, majd 20:00 kezd a Flashjet) Projekt neve: Restart Célja: A vírus utáni partyk újraindítása (ez így konkrétan ne kerüljön fel a plakátra) Üzenetben tudok majd küldeni egy adag képet extrába + FB oldalt, ahonnan lehet ihletődni. Valami modern - letisztult álló plakátot szeretnénk, fent említett fekete-fehér verzióban.

Találd meg a megfelelő munkát

A legjobb munkák gyorsabban elkelnek, mint a többi. Iratkozz fel az új aktuális lehetőségekért

Hogyan szerezehetek meg egy feladatot?
  • Válassz ki egy feladatot és jelentkezz rá
  • Töltsd ki a profiloldaladat szakemberként
  • A feladat elvégzését követően kapd meg a munkadíjat

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér 4 órás esti munka esetén Szegeden?
Mennyi a munkadíj: 4 órás esti munka? A legtöbb szakember 4 órás esti munka esetén Szegeden feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3000-5400 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 21000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 14%-kal nőttek.
Hol keressem ezt: 4 órás esti munka?
Hogyan kapom meg a munkadíjat?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Mi a garancia arra, hogy ez nem átverés?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06