Kuka szállítás szolgáltatásra van szükséged Szegeden és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 teherszállító közül! Korrekt kuka szállítás árak: 1900-3600 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Szegeden! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 teherszállító most online

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Nandor

Nandor

Ingyenes kiszallas.

Laszló

Laszló

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a kuka szállítás Szegeden?

1900 - 3600 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tisztelt megrendelők! Szakszerű mobiltelefon javítás. ... berepedt, telefon kijelző csere, gyorsan lemerülő akkumulátor cseréje. Minden típusú telefon javítását vállaljuk!

Amiket vállalok:, huawei akkumulátor csere, üvegkarc eltávolítás, Telefon takarítás, iphone se akkumulátor csere, telefon szoftver javítás

 • Kuka szállítás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Udvarias előadóművész. Kész voltam eljönni, de le kellett mondanom a feladatot.

Rudolf M.
Rudolf M. 3100 Salgótarján Online
A javításainkra Magyarországon egyedüliként élettartam garanciát vállalunk. (Kivétel ez alól az akkumulátor csere, illetve az alaplapi javítások.)

Amiket vállalok:, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző karc javítás, vezetékes telefon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Kuka szállítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Flash a telefon xiaomi kínai orosz redmi k30...

János vagyok. iPhone készülékek szervize • Expressz javítások • Élettartam garancia • Időpontfoglalás iPhone szervizeinkben

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon kijelző csere, Telefon takarítás, samsung kijelző csere, telefon usb csatlakozó javítás, üvegkarc eltávolítás

 • Kuka szállítás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyors. Minden a megállapodás szerint. Őt ajánljuk.

Üdvözlöm a profilomon. Telefon javítás szakszerűen. Megbízható szervizt keresel, aki garanciát is vállal? A készüléked ritka, amit sehol sem tudnak javítani? Megtaláltad a neked való szervizt! Technikusaink minden kihívást szívesen fogadnak.

Szolgáltatásaink:, képernyő csere, telefon újratelepítés, telefon adatmentés, telefon kijelző csere, kijelző csere

 • Kuka szállítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Xiaom redme note 9 pro és redme note 8 pro státusz tervezése...

Üdvözlöm a profilomon. Az időpontfoglalás funkciónak köszönhetően az ügyfeleink által kívánt időpontban állunk rendelkezésére természetesen soron kívül.

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

 • Kuka szállítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesen végigvezetett a távoli adatmentés pontjain, megállt a lehetőségeknél (például egy külön firmware fájl letöltése és használata, ha a szabványos módszer nem működött).

Károly P.
Károly P. 3100 Salgótarján Online

Károly, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Szolgáltatásaink:, telefon szoftver javítás, telefon akkumulátor csere, huawei akkumulátor csere, telefon üvegcsere, telefon pixelhiba javítás

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone se akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon üvegcsere, Telefon takarítás

 • Kuka szállítás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Az előadó abszolút megérdemelte a minősítést: profi, gyors, udvarias, szociábilis és stresszálló (amikor felhívtam egy másik ügyfelet, aki távol áll a digitális technológiától, aki nem ért semmit az adatszinkronizálásban és a Google-fiókokban, nagyon udvarias volt és nyugodtan elmagyarázta, általában nem a legbonyolultabb dolgokat ma).

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító kuka szállítás közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kuka szállítás: mennyibe kerül Szegeden?

Szegeden a kuka szállítás átlagos ára 1900 - 3600 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Szegeden?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Szegeden?

Jelenleg 54 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KUKA SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a munkával bízható meg: kuka szállítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a kuka szállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: kuka szállítás?

A kuka szállítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy teherszállítót bátran megbízhatsz vele.

Olvas