Ajtó ablak javítás Székesfehérváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtóablak-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keress szakembert ajtó és ablak javításra Székesfehérváron! 46 profi áll rendelkezésedre. Hívj most! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Székesfehérváron környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 ajtóablak-javító most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszállás.

Istvan

Istvan

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ajtó ablak javítás Székesfehérváron?

14000 - 26300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtóablak-javítóok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtóablak-javítót!

István P.
István P. 8019 Székesfehérvár Online

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Többszáz beltéri ajtó.

 • Ajtó ablak javítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kedves segítőkész kiszolgálás. A megrendelt áru időben megérkezett.

András M.
András M. 8019 Székesfehérvár Online

Nem nyílik az ajtó, zárcsere, zárszerelés, zárjavítás szükséges hívjon minket bizalommal. 24 Órás Zárszerelő Gyors Szolgálat Tapasztalt Szakemberekkel Várja Hívását. Kedvező árak.

 • Ajtó ablak javítás

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon szep minosegben kerultek beepitesre az ablakok. Az ajanlatban szereplo gyartasi idot tartottak, illetve a kommunikacioval is nagyon elegedettek voltunk :)

György U.
György U. 8000 Székesfehérvár Online

Bemutatóterem Pesten és Budán. Beltéri ajtók egyszerűtől a luxus kategóriáig! CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Többszáz beltéri ajtó. Ajtók Pesten és Budán. Egyedi beltéri ajtók. Modellek: Fargo, Koto, Bristol, Oxford IV, Phoneix.

 • Ajtó ablak javítás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ablakokat, ajtót velük cseréltettem. A minőségi munka ismerete igen csak hiányos.

László T.
László T. 8019 Székesfehérvár Online

Ajtószerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt ajtóval kapcsolatos problémáira 0-24. Teljes körű ajtószerviz, gyors kiszállás, precíz munkavégzés, 1 év garancia. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés, precíz munkavégzés.

 • Ajtó ablak javítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Ahogy elnézem sok a rossz vélemény.. Nekünk sem volt más véleményünk róluk.. Megbízhatatlan brigád!!! Bárhová de ide ne.....

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Ajtószerviz szolgáltatásunk azonnali segítséget nyújt ajtóval kapcsolatos problémáira 0-24

 • Ajtó ablak javítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Vigyázat ezzel a céggel, mert engem becsapták most a nyár folyamán, és hanyagul végezték el a munkát is, nem javították vissza a nyílászárókat. Nem ajánlom ezt céget senkinek. Az áraik is irreálisan magasak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtóablak-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő ajtó ablak javítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó ablak javítás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ajtó ablak javítás átlagos díja 15000 - 28100 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Székesfehérváron az ajtó ablak javítás szolgáltatáshoz már 46 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Székesfehérváron?

Most 35 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ABLAK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő ezzel a feladattal bízható meg: ajtó ablak javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ajtó ablak javítás?

Az Ajtó ablak javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy ajtószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas