Antik bútor restaurálás Székesfehérváron gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Antikbútor Restaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj antik bútorrestaurátor szakembert?

Ne keresgélj tovább, a Qjob oldalán biztosan megtalálod a legjobb szakembert! Írd le a feladatodat és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Válassza ki a legjobb szakértőt antik bútor restauráláshoz Székesfehérváron! Tapasztalt szakembereink között 44 szakértő áll rendelkezésre. Kérjen ajánlatot most! Ha először keresel szakértőt a Qjob oldalán, és még nem tudod, hogy hol kezdj, osszd meg velünk a feladatot, és azonnal találunk neked szakembert Székesfehérvár környékén, aki megoldja a problémádat! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, tanulmányozhatod a véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Válaszd ki a legmegfelelőbb szakembert INGYENESEN!

7 antik bútorrestaurátor most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az antik bútor restaurálás Székesfehérváron?

40600 - 76100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb antik bútorrestaurátorok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antik bútorrestaurátort!

Árpád L.
Árpád L. 8000 Székesfehérvár Online

Bútor kárpitozás, bútor restaurálás ingyenes helyszíni felméréssel. Hívjon, írjon még ma! 50 éves tapasztalat. Antik és modern bútorok restaurálása. Hagyományos anyagok és eljárás.

 • Antik bútor restaurálás

  2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Engem 6 év alatti háromszor költöztettek. Megvoltam elégedve az elvégzett munkájukkal.

György P.
György P. 8019 Székesfehérvár Online

IKEA bútor és IKEA konyhabútor összeszerelés, beépítés az ország egész területén. IKEA bútor összeszerelés. Az egyik legprofibb IKEA bútor összeszerelő cég.

 • Antik bútor restaurálás

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A tulaj igazi lehúzós fajta pénzéhes, beképzelt, nagyképű stílus. Vettem egy lakást amiben az általa pár hónapja készített konyhabútor van, és adott egy konkrét ajánlatot komplett előszobabútorra is. Felhívtam, hogy nálam az ajánlat és érdekelne a tartalma, erre közölte, hogy nem nekem adta az ajánlatot: nekem mindjárt 40.000,- Ft- al drágább... Na ezt a nyerészkedő, tenyérbemászó hiéna / keselyű stílust érdemes messziről elkerülni! Az általa élettartam garanciás" -nak magasztalt konyhabútor se egy első osztályú minőség: az illesztési hézagok, amik a névjegyei talán egy 50 éve gyártott Dacia-n "elfogadhatóak"... de egy közel fél milliós bútorzaton kifejezetten zavaróak. Ennyit a szakmai teljesítményükről... Van a közelben korrekt bútorasztalos, de ezekkel vigyázni!"

István S.
István S. 8000 Székesfehérvár Online

Praktikus, esztétikus megoldások, nagy alapanyag választék. Minőségi egyedi bútor rövid határidővel.

 • Antik bútor restaurálás

  2600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

István T.
István T. 8019 Székesfehérvár Online

Bútoráruházak lapraszerelt bútorait kompletten összeszereljük, szerelvényezzük. Nincs kiszállási díj. Rugalmasság. Hullladék elszállítás. Tisztán dolgozunk.

 • Antik bútor restaurálás

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Kicsit lassan dolgoznak, gondolom sok a munkájuk, de minden más rendben volt.

Tibor S.
Tibor S. 8019 Székesfehérvár Online

beépített szekrény, konyhabútor készítés és modern konyhabútor és egyéb bútorok gyártását. Bútorasztalos Székesfehérvár vállal:

 • Antik bútor restaurálás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Sérülésmentesen hozták meg a bútort. Korrekt áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj antik bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antikbútor restaurátor antik bútor restaurálás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik bútor restaurálás: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron az antik bútor restaurálás átlagára 39200 - 73500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron az antik bútor restaurálás szolgáltatáshoz már 39 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek antikbútor restaurátort Székesfehérváron?

Most 30 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ANTIK BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy antikbútor restaurátor?

Egy antikbútor restaurátor ezzel a feladattal bízható meg: antik bútor restaurálás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy antikbútor restaurátor?

Egy jó antikbútor restaurátor pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha antikbútor restaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas