Beépített kád cseréje Székesfehérváron. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le beépített kádat egyszerűen és biztonságosan! Keresd szolgáltatásainkat Székesfehérváron, ahol szakértőink azonnal segítenek a megfelelő termék kiválasztásában és beszerelésében. Mi megértjük, hogy a fürdőszoba felújítása nem olcsó, ezért áraink a legjobb ár-érték arányt kínálják. Az ár függ az új kád méretétől és típusától, de garantáljuk, hogy a végeredmény minden fillérjét megéri. Ne várj tovább, hívj minket még ma és élvezd az új kád nyújtotta luxust!

9 szakember fürdőkád javító most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Lénárd

Lénárd

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Székesfehérváron?

56700 - 106400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Székesfehérváron!

Dániel B.
Dániel B. 8000 Székesfehérvár Online

3M Aqua-Pure Konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések akár 3 utas csappal is! Konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezések webáruháza. Kérj árajánlatot! Lakossági és ipari szűrők. Víztisztítók. Szűrőbetétek. Márkák: 3M, Aqua-Pure, Likuan, CUNO.

  • Beépített kád cseréje

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szakszerü, jò kiszolgàlàs

Emil
2 éve
Gábor K.
Gábor K. 8019 Székesfehérvár Online

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás.

  • Beépített kád cseréje

    3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Minden van

Domonkos
2 éve
Viktor V.
Viktor V. 8019 Székesfehérvár Online

SOS problémaelhárítás, azonnali indulás éjjel-nappal. Ne várja meg, míg elázik a lakása. Ha gyors megoldást keres csöpögő WC-jére, vagy új bekötésére minket keres. 0-24 hívhat!

  • Beépített kád cseréje

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias gyors kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kattints ide, ha fürdőkád javításra van szükséged! Rendeld meg most a szolgáltatást és percek alatt kapsz ajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől. Ingyen és kötelezettségmentesen!

Egy szakember fürdőkád javító, beépített kád cseréje közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a beépített kád csatlakozó csövei elöregszenek?

Ha a beépített kád csatlakozó csövei elöregszenek, javasolt azok cseréje a Leroy Merlin áruházban elérhető Grohe Nautic csövekre, melyek ára kb. 5000 Ft/pár. Ajánlott szakember segítségét kérni a cseréhez.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú vízcsatlakozást igényel a beépített kád?

A beépített kádhoz a legtöbb esetben szükség van csaptelep- és lefolyócsatlakozásokra. Ajánlott a minőségi és tartós Grohe csaptelepek használata, melyek ára általában 30 000-50 000 forint között mozog. A lefolyórendszerhez pedig kádtalppal ellátott flexibilis csőket ajánlunk, melyek ára általában 5 000-10 000 forint között van. Fontos figyelni arra, hogy a szerelés során a csatlakozások tömítése megfelelő legyen a vízszivárgás elkerülése érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen kiegészítők érhetők el a beépített kádakhoz?

A beépített kádakhoz elérhető kiegészítők között szerepelnek a fej- és oldalfali támaszok, kádparavánok, kádcsapot és zuhanyfejek. Árak és konkrét termékek tekintetében érdemes keresni a lakberendezési boltokban vagy a szaniter szaküzletekben.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a beépített kád nem illeszkedik tökéletesen a helyére?

Ha a beépített kád nem illeszkedik tökéletesen a helyére, akkor javasoljuk az illesztő panelek használatát. Az Illesztő panelek több méretben és vastagságban elérhetők, például a MAPEI Ultrabond Eco V4 SP akár 10 mm vastagságban is kapható. A paneleket kör alakú és sima vágással kell méretezni, majd rögzíteni őket a falhoz és a kádhoz egyaránt, így biztosítva az illeszkedés tökéletes pontosságát és tartósságát. Árak és részletes információk az illesztő panelek beszerzéséről az építési anyagokkal foglalkozó boltokban és weboldalakon kaphatók.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Székesfehérváron