Beton tetőcserép felújítás Székesfehérvár területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 47 tetőfedő közül! Korrekt beton tetőcserép felújítás árak — 1800-3300 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Székesfehérváron környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 tetőfedő most online

János

János

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a beton tetőcserép felújítás Székesfehérváron?

1800 - 3300 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

László F.
László F. 8000 Székesfehérvár Online

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is...

 • Beton tetőcserép felújítás

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Elek B.
Elek B. 8019 Székesfehérvár Online

Tető beázás megszüntetése korrekt áron. Ingyenes felmérés. Keressen minket bizalommal. Évtizedes tapasztalat. Azonnali munkakezdés. Minőségi garancia. Gyors és megbízható.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Legjobb árak, legjobb kiszolgálás, kitűnő minőség!!

Gábor M.
Gábor M. 8019 Székesfehérvár Online

A kéménybélelést 1 nap alatt elvégezzük. Ingyenes felmérés és teljeskörű ügyintézés. Írjon, vagy hívjon bátran. Mi felvesszük a telefont, és válaszolnuk kérdéseire. Kéménybélelés gyorsan. Bárhol az országban. 0-24 elérhetőség. Szakvéleménnyel.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Bester Dachdecker der Stadt. Schnelle Hilfe und korrekte Arbeit. Netter Kontakt, gerne wieder. 5/5

Gábor B.
Gábor B. 8019 Székesfehérvár Online

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Tetőfedés, Tetőjavítás. Pest megyében. Tetőfelújítás. Tetőcsere, Tetőszigetelés.

 • Beton tetőcserép felújítás

  8800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt minőségi munka.

Balázs N.
Balázs N. 8019 Székesfehérvár Online

Szigetelés befújással, ingyenes és teljeskörű energetikai szaktanácsadással. Megoldjuk a lehetetlent is, bármilyen kis helyen tudjuk alkalmazni a szigetelést. Fújható hőszigetelés. hőszigetelés. padlás hőszigetelés. Szolgáltatások: fújható hőszigetelés, tetőtér hőszigetelés.

 • Beton tetőcserép felújítás

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt,profi hozzáállás,lelkiismeretes munka.Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő beton tetőcserép felújítás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton tetőcserép felújítás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a beton tetőcserép felújítás átlagos díja 1500 - 2900 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Székesfehérváron?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 34 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETON TETŐCSERÉP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: beton tetőcserép felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi tetőfedő segítségét?

Egy megbízható tetőfedő a beton tetőcserép felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas