Betonelemes kerítés építés Székesfehérváron: Tartós és időtálló védelem otthona körül

Védd meg otthonodat stílusban a Betonelemes kerítéssel!

Hogyan találj megbízható betonelemes kerítésepítő?

Egyedülálló lehetőség! Találja meg a legmegbízhatóbb szakembereket Székesfehérváron! Nehéz megtalálni a megbízható és tapasztalt szakembereket? Ne aggódjon tovább! Szolgáltatásunk segít Önnek megtalálni a legjobb szakembereket Székesfehérváron. Miért válasszon minket? 1. Kiváló minőség: Szakembereink kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és garantáljuk, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak. 2. Megbízhatóság: Minden szakemberünk alaposan ellenőrzött és referenciákkal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy megbízható szolgáltatást kap. 3. Rugalmasság: Szolgáltatásunk széles körű szakértelmet kínál különböző területeken, így minden igényt kielégíthetünk. 4. Versenyképes árak: Az áraink versenyképesek és a szolgáltatás minőségéhez igazodnak. Áraink a szolgáltatás típusától és a munka időtartamától függően változhatnak. Ne habozzon! Hívjon minket még ma a legjobb ajánlatért és találja meg a legmegfelelőbb szakembert Székesfehérváron.

6 betonelemes kerítésepítő most online

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Róbert

Róbert

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a betonelemes kerítés építés?

79800 - 149700 Ft/négyzetméter

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonelemes kerítésepítők Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonelemes kerítésepítőt!

Tibor N.
Tibor N. 8000 Székesfehérvár Online

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Kész alkatrészre. Gyors, azonnali eredmény. Szelekív. Nincs utómunkálat.

 • Betonelemes kerítés építés

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kerítés értékesítésben és kivitelezésében profi cég! Korrekt, pontos, gyors és nagyon precíz munkavégzés jellemző rájuk! Az elkészült kerítéssel maximálisan elégedett vagyok! Köszönöm! Csak ajánlani tudom a céget!

István P.
István P. 8000 Székesfehérvár Online

Lézeredzés mint alternatíva az indukciós edzésre, betétedzésre, nitridálásra. Szelekív.

 • Betonelemes kerítés építés

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt és rugalmas cég.

László E.
László E. 8019 Székesfehérvár Online

Villámcsapás, rugótörés, drótkötélszakadás stb. a legtöbb sérülés javítható. Hívjon most! Hívását követően rövid határidővel, garanciával javítjuk vagy karbantartjuk kapuját. Áremelkedés előtti akciók. Bármilyen típusú szettek. Egyedi akció, kedvezmény.

 • Betonelemes kerítés építés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Lacival könnyű a kommunikáció, hozzáértő szakember, ár-érték arànyban - időben tekintve a munkáját teljesen megvagyok elégedve! Vaskaput alakított át, automatizált tolókapus szerkezetté.Ügyel a minőségre, az anyagokat/gépet is ő szerezte be és még a villanyosmunkához is ajánlott megbízható szakembert! Köszönöm!

Huba F.
Huba F. 8019 Székesfehérvár Online

Minőségi felület. Alumínium fém bevonat, 40 év élettartam. Műemlék kovácsoltvas felújítás. Műemlék épületek kastélyok, paloták kovácsoltvas szerkezeteinek korrózióvédelmi felújítása. Helyszíni híd cinkszórás. Alumínium fémszórás. Cinkszórás a gyártónál. Méretkorlát nélkül.

 • Betonelemes kerítés építés

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon csalódtam a cégben mert az ott dolgozó hölgy az nem tud a termékekről semmit. Ő mint egy szőke cica baba van ott. Én közel 3 órát álltam sorba és a végén még én szívtam meg mert nem volt 300 ml es ragasztó csak 400 ml es , de nem mondták hogy ehhez speciális pisztoly kell. Most van egy ragasztom amit kitehetek a polcra a könyvek mellé és vehetek másikat helyette. Itt úgy foglalkoznak az ügyféllel hogy mindegy mit csak vásároljon, aztán hogy hogy tudja használni az már nem az ő gondjuk . Ez a mai üzleti világban elég rossz hozzáállás. Az biztos hogy én már nem fogom reklámozni a céget.

Judit J
2 éve
Zoltán R.
Zoltán R. 8000 Székesfehérvár Online

Garázsredőnyök garázsok, teraszok, műhelyek biztonságos lezárására, és térelválasztásra. Garázskapujához igazítva határozzuk meg, hogy milyen típusú lamellák szükségesek. Egyedi méretre gyártás. Motorosredőny beépítés. Kedvező árak. Megbízhatóság.

 • Betonelemes kerítés építés

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Csak a fiával beszéltem, nagyon készséges volt. 5csillag

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonelemes kerítésepítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy betonelemes kerítésepítő betonelemes kerítés építés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonelemes kerítés építés: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a betonelemes kerítés építés átlagára 10200 - 19100 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles véleményeket?

Székesfehérváron a betonelemes kerítés építés szolgáltatáshoz már 40 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kőművest Székesfehérváron?

Jelenleg 31 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETONELEMES KERÍTÉS ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk kőművest?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható kőművest hívnod ha szükséged van erre: betonelemes kerítés építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi kőműves segítségét?

Egy profi kőműves a betonelemes kerítés építés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: betonelemes kerítés építés?

A betonelemes kerítés építés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy kőművest bátran megbízhatsz vele.

Olvas