Betonlépcső burkolás Székesfehérváron a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonlépcsőburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassza Székesfehérvár legjobb betonlépcső burkolás szakembereit! Több mint 45 elérhető szakértőnk segíthet álmai otthonának megtervezésében. Kérjen ma ajánlatot! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Székesfehérváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 betonlépcsőburkoló most online

Jenő

Jenő

Ma is elvállalom.

Istvan

Istvan

A környéken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a betonlépcső burkolás Székesfehérváron?

5100 - 9600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonlépcsőburkolóok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonlépcsőburkolót!

Viktor M.
Viktor M. 8000 Székesfehérvár Online

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Betonlépcső burkolás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

A munkafelmétrésre megbeszélt időpont 2x módosítása után sem jött el, előtte nem jelzett, telefont nem veszi fel, sms re nem reagál. 4 órát vett el az időmből. Az idő pedig az élet. Ugyanilyen hozzáállású ügyfeleket kívánok neki. Sokat!

Ferenc T.
Ferenc T. 8000 Székesfehérvár Online

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Betonlépcső burkolás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rendkívül profi kiszolgálás,ami sajnos egyre ritkább,de itt adott!

József S.
József S. 8019 Székesfehérvár Online

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Betonlépcső burkolás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legnagyobb szakmai szeretettel, alázattal már 40 éve a szakmában.

Ákos L.
Ákos L. 8000 Székesfehérvár Online

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Betonlépcső burkolás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A Térkőgyár csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a kertjét, az otthonát szebbé szeretné varázsolni. Már a kezdeti kapcsolatfelvétel alkalmával jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a felmérés szakszerűen és gyorsan történt, majd nem kellett heteket várnunk az ajánlatra sem. Maga az árajánlat könnyen áttekinthető volt és a munka során tartották magukat a szakemberek az eredeti ajánlathoz, amely úgy gondolom manapság ritka. A csapat rendkívül összeszokottan és gyorsan haladt a munkálatokkal, nem volt nyoma az építőiparban oly jellmező nézelődésnek" és tétlenkedésnek. A munkát mindig a megbeszéltek szerint, pontosan kezdték meg és a végleges átadás is a tervek szerint történt. Az összeszokott munkavégzés mellett további pozitívumként kiemelném, hogy a fiúk mind kommunikatívak, precízek voltak, akik mindvégig figyelembe vették a kéréseinket, a döntéseink meghozatalában pedig tanácsokkal láttak el bennünket.

János J.
János J. 8000 Székesfehérvár Online

Azonnali Minőségi Eredmények Most! Fedezze Fel A Searchley-N, És Találja Meg A Válaszokat. Budapest – Több Forrásból Szerezhet Információt – Searchley.

 • Betonlépcső burkolás

  4100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Röviden és tömören: Ügyes, gyors kezek ☺️, rendes emberek, kellemes megjelenés, rendes" szerszámok (!), pontos határidők, szép végeredmény ❤️

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj betonlépcsőburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló betonlépcső burkolás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Betonlépcső burkolás: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a betonlépcső burkolás átlagos ára 4200 - 8000 Ft/fm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Székesfehérváron a betonlépcső burkolás szolgáltatáshoz már 42 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Székesfehérváron?

Most 32 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BETONLÉPCSŐ BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: betonlépcső burkolás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas