Burkolás linoleumra Székesfehérvár szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj linoleummal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Székesfehérváron burkolókat linoleumra! 43 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 linoleummal burkoló most online

Geza

Geza

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

György

György

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás linoleumra Székesfehérváron?

6100 - 11400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb linoleummal burkolóok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező linoleummal burkolót!

Attila F.
Attila F. 8019 Székesfehérvár Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Burkolás linoleumra

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Öreg ház lábazatát hozta rendbe a talajvíz elvezetését végezte csapatával nálunk PROFI módon. Időben érkezett, a megbeszeltek szerint haladtak Kedves, szimpatikus szakember, aki érti is mit miért csinál. Elbűvölt, mert ritkán találni ilyen remek szakembert Ajánlom megelégedettséggel. Köszönöm a profi munkát.

András L.
András L. 8000 Székesfehérvár Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Burkolás linoleumra

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagy választék, segítőkész alkalmazottak.

Mihály N.
Mihály N. 8019 Székesfehérvár Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Piaci egység. Szolgáltatás. Építési kémia.

 • Burkolás linoleumra

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, korrekt csapat, mindenkinek ajánlani tudom.

Csaba V.
Csaba V. 8000 Székesfehérvár Online

Segítünk a páratlan, személyre szabott, különleges hangulatú otthonok megteremtésében. Te megtervezed, mi elkészítjük. A részletekkel kapcsolatban kérd munkatársaink segítségét!

 • Burkolás linoleumra

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Igényes és precíz! Csak ajánlani tudom

József N.
József N. 8019 Székesfehérvár Online

Burkolat Otthon felújítás ötletek, képek, inspirációk. Okosotthon. Fürdőszoba, nappali, garázs, gyerekszoba, konyha ötletek, megvalósítások. Nézze meg. Kedvezmények.

 • Burkolás linoleumra

  7500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Falazásra és szobafestésre volt szükségünk, a személyes találkozó alkalmával kaptunk egy korrekt tanácsadást. A falat téglától újra húzták a 3 szintes glettelést még nem is láttam eddig senkitől, a végeredmény pazar lett és a megbeszélt időn belül! Csak ajánlani tudom Profi szakemberek köszönöm még egyszer :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj linoleummal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás linoleumra közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás linoleumra: mennyi az ára Székesfehérváron?

Székesfehérváron a burkolás linoleumra átlagos díja 4400 - 8300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Székesfehérváron a burkolás linoleumra szolgáltatáshoz már 43 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Székesfehérváron?

Ebben a pillanatban 33 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS LINOLEUMRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok burkolót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált burkolót hívnod ha erre van szükséged: burkolás linoleumra.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy jó burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: burkolás linoleumra?

A burkolás linoleumra és összes részfeladata ide sorolható. Egy burkolót bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas