Családi ház bővítés tervezés Székesfehérvár területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 46 építészmérnök közül! Korrekt családi ház bővítés tervezés árak — 13400-25200 Ft/óra. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Székesfehérváron környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

7 építészmérnök most online

György

György

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a családi ház bővítés tervezés Székesfehérváron?

13400 - 25200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

János H.
János H. 8019 Székesfehérvár Online

Köszöntelek! Folyamatosan bővülő kreatív csapat vagyunk, friss fiatalos látásmóddal és lendülettel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebben a felgyorsult világunkban ne csak eleget tegyünk a feltételeknek, hanem túl is szárnyaljuk azokat. Ezért is megállás nélkül keressük, kutatjuk és tanuljuk az újdonságokat a nagyvilágban. Mi a - M ultilevel (Többszintű) - O ptimized (Optimalizált) - S ystematic (Szisztematikus) - T eam Work (Csapatmunka) -ban hiszünk Sajnos vagy nem, manapság már egy "egyszerű" Asztalos vállalkozónak sem elegendő kizárólag jó szakembernek lennie, mert abbol van elég sok, (saját tapasztalat, az alap szakmám bútorasztalos) szóval, ha növekedni akar, ki kell TŰNNI a tömegből, pl. egy szép Weboldallal, profi látvány tervekkel stb., mi többek között ebben tudunk segíteni. Sokrétű és kiterjedt tevékenységi körrel rendelkezünk mert MOST erre van szükség a mai világban, manapság már nagyon nem elegendő a "szuperinfóban vagy az irányárban" hírdetni....! Hogy mire is gondolok és miben tudunk segíteni? - 3D Tervezésben és Gyártás Optimalizálásban (Prototípusok, Bútorok vagy Komplett Épületek tervezésében egyaránt) - 3D Nyomtatásban Az alap (hobby minőségtől) az Orvosi célú felhasználáson át a Fémnyomtatásig minden területen rendelkezünk kapcsolatokkal - Hőkamerás Épület Diagnosztika, Tanácsadás, Kivitelezés - Webáruházak Indításában, Weboldalak Szerkesztésében, Üzemeltetésében és Fejlesztésében - Design és Grafikai tervezésben - APP Fejlesztésében - Online marketingben, Sales (értékesítés), SEO (kereső optimalizálás) - Ingatlan fotózás, (hamarosan bekerül a palettába az ingatlan közvetítés és becslés is) Amennyiben a felsoroltak közül bármelyik területen tudunk segíteni, nyugodtan keress minket és kérj tőlünk ajánlatot, mindezekben nagyon szívesen segítünk. Csapatunk egyaránt várja cégek és magánszemélyek jelentkezését. További szép napot(estét)!

 • Családi ház bővítés tervezés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt és gyors! Köszönöm 😉

Krisztián V.
Krisztián V. 8019 Székesfehérvár Online

A távolból is segítünk álmaid konyhájának megtervezésében. Foglalj időpontot! Konyháink 25 év garanciával, háztartási gépeink 5 év garanciával kaphatóak. Összeszerelés. Ingyenes design. 25 éves garancia. Házhozszállítás. Különböző stílusok. Valós méretek.

 • Családi ház bővítés tervezés

  9200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Király! 🙏Köszönöm ❤️

Péter V.
Péter V. 8000 Székesfehérvár Online

Új lakás, ház, iroda vagy nyaraló? Teljes lakberendezés vagy csak szeretnéd átvarázsolni a régit? Segíthetek! Komplett design, egyedi ötletek, legújabb trendek. Rejtett/hangulat világítás rendszerek, egyedi bútorok tervezése/kivitelezése, fal és burkolat design, függönyök és textíliák. Teljeskörü kivitelezés. 20 év szakmai tapasztalat, referenciák. Várom hívását!

 • Családi ház bővítés tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Online időpont foglalás, előre közölt árak (melyek fizetéskor is megmaradnak), gyors, pontos munkavégzés. Kérés nélkül is átvizsgálnak, véleményt közölnek, mindezt díjmentesen, a legapróbb szolgáltatás igénybevételekor is.

Zoltán B.
Zoltán B. 8000 Székesfehérvár Online

Szolgáltatásom belsőépítészeti-lakberendezési tervezés, konyhabútor tervezés, tanácsadás, kivitelezési-lebonyolítás témákban kínál segítséget. Fontos, hogy a megrendelő igényeiből, vágyaiból kiindulva közösen alakítsuk ki az irányt. Egyeztetések révén, ízlésem és 20 éves tapasztalatom hozzáadásával alakul ki a koncepció. Legnagyobb elismerést az jelenti, ha az ott élők évek múltán is élvezik és szeretik a kész enteriőröket. TERVEZÉS Egy felújításnál, új építésű ingatlanok kialakításánál sok eldöntendő kérdés merül fel. Több lehetőség közül kell jól választani, ami mind komoly anyagi következménnyel jár. A sok teendő mellett kérdés, hogy a végeredmény megfelel-e majd az eredeti álomnak. Ezért érdemes a vágyott cél elérésére szakember közreműködését igénybe venni. - milyen stílusú lakásban érezném magam otthon? - hogyan használjam ki hatékonyan a tereket? - hogyan állnak majd össze egységgé a részletek? - milyen elemekkel tudom kifejezni azt a hatást, amit szeretnék? Képzett lakberendező segítségével elkerülhető a káosz: átlátja a folyamatokat, koncepciót hoz létre, kidolgozza a részleteket. HOME STAGING A Home staging szolgáltatás célja, hogy eladásra, bérbeadásra készítsünk fel egy ingatlant a piaci szegmensek figyelembevételével. Minden esetben a hibák kiküszöbölésével, és az ingatlan előnyeinek hangsúlyozásával érjük el a kívánt hatást. Üres lakások esetében élettel töltjük meg, lakott ingatlanok esetében pedig eltüntetjük a felesleges, hangulatrontó elemeket. Igény esetén fotózásra felkészítés, fotózás szolgáltatással. KONYHABÚTOR-TERVEZÉS A mai építészet az otthonoknak nemcsak a szívébe, de a nappalijába is helyezi a konyhát, ami szükségessé teszi a konyhabútor esztétikai előre lepését. Már nem elég a funkcionalitás, szépnek is kell lennie, ezt már nem lehet koncepció nélkül igényesen kivitelezni. Ha ilyen konyha az álma, a konyhabútor tervezési csomag ideális megoldás lehet. TANÁCSADÁS: Mielőtt sok pénzt fizetne munkadíjakra és anyagokra, kérje ki lakberendező tanácsát az elképzeléseire! A beruházáshoz képest fix díjas és alacsony költség, de jelentős kiadást tud megtakarítani a hibák elkerülésével. TERVEZÉS-LEBONYOLÍTÁS Ez a szolgáltatás azoknak szól, akik a végeredményre koncentrálnak. Vannak céljaik és elképzelésük, de nincs idejük a napi elfoglaltságaik mellett, hogy a tervezés részleteit és a kivitelezés fázisait nyomon kövessék, feladatait magukra vállalják. Befektetőknek, ingatlanhasznosítóknak, elfoglaltaknak ebben segít ez a komplex szolgáltatás. ÁRAJÁNLATKÉRÉS Az ajánlatkérésben szükséges megadni a főbb szempontokat, amik lényegesek az ár képzés tekintetében: Hol található az ingatlan? Hány m2 a tervezési terület? Melyik tervezési konstrukció érdekli? Milyen szintű lakberendezésre van szükség? (pl. kész bútorokkal szeretném berendezni - egyedi, luxus megjelenést szeretnék)

 • Családi ház bővítés tervezés

  9100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Hihetetlenül kedves, udvarias és alkalmazkodó nagyszerű szakembernek ismertem meg. Teljesen elégedett vagyok a munkájával. Az ajánlata messze a legjobb volt. A felméréskor sem kellett rá várni. A tisztaságra nagyon odafigyelt és a közben adódó problémákat is megoldotta. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Legközelebb is vele szeretnék dolgozni még úgy is, hogy a családunkban is van egy szobafestő. :)

Botond K.
Botond K. 8000 Székesfehérvár Online

Új lakás, felújítás? Ajándék tanácsadás és látványterv készítés. Keresse fel stúdiónkat. Felmérjük az igényeket, tanácsot adunk, elkészítjük, és be is szereljük! Házhozszállítás.

 • Családi ház bővítés tervezés

  6700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors, profi csapat! Csak ajánlani tudom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök családi ház bővítés tervezés közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Családi ház bővítés tervezés: mennyi a munkadíj Székesfehérváron?

Székesfehérváron a családi ház bővítés tervezés átlagos ára 11400 - 21300 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Székesfehérváron a családi ház bővítés tervezés szolgáltatáshoz már 43 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Székesfehérváron?

Most 33 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSALÁDI HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod ha a következőre van szükséged: családi ház bővítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó építészmérnök?

Egy jó építészmérnök részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: családi ház bővítés tervezés?

A családi ház bővítés tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy építészmérnökt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas