Elveszett kulcs zárcsere szolgáltatásra van szükséged Székesfehérváron és környékén?

Lakatost találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lakatos szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 35 lakatos közül! Korrekt elveszett kulcs zárcsere árak — 9200-17300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Székesfehérváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Székesfehérváron környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 lakatos most online

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Mihaly

Mihaly

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az elveszett kulcs zárcsere Székesfehérváron?

9200 - 17300 Ft/db

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb lakatosok Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lakatost!

Péter K.
Péter K. 8019 Székesfehérvár Online

Zárcsere Budapesten Ingyen Kiszállás. Non-Stop Elérhetőség. Megbízhatóság....

 • Elveszett kulcs zárcsere

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Klímatöltésre mentem a megbeszélt időpontra és erre még 40 percet várattak. Azt nem tudja a műhelyszerelő hogy ha pl. napi átlag 5 Celsius van akkor a digit klímát hiába kapcsolom be az csak fűteni fog, azt mondta télen is bekellene kapcsolni! Mondom igen csak ez digit... De persze ez csak nálam fordult elő, ha másnak jó ez a műhely nyugodtan vigye oda.

Sándor Karip
7 hónapja
János N.
János N. 8000 Székesfehérvár Online

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be, garanciával. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű...

 • Elveszett kulcs zárcsere

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsak,pontosak, precíz munkát hagynak maguk után , korrekt elszámolás. Remek szakemberek , csak ajánlani tudom mindenkinek őket! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🌟

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Elveszett kulcs zárcsere

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

MINDÌG SEGÌTŐKÉSZEK ÉS GYORSAN DOLGOZNAK A SRÁCOK.

Margit Fullár
6 hónapja
Tamás M.
Tamás M. 8000 Székesfehérvár Online

Zárnyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Elveszett kulcs zárcsere

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Ajanlani tudom.

Roland Adorjáni
10 hónapja
Zoltán F.
Zoltán F. 8019 Székesfehérvár Online

Hívja budapesti zárszervizünket . Ingyenes kiszállás. Budapesten és környékén. 0-24. A leggyorsabb Zárszervíz Budapesten. Ne várjon feleslegesen. Hívjon minket most. NonStop várjuk hívását. Hívjon Most! 25-30 percen belül. A leggyorsabb Zárszervíz.

 • Elveszett kulcs zárcsere

  2300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá nem értő gárda. Autó, Opel Zafira B, nem működött az ablaktörlő szivattyú motor. Megjavították. Ok, csak onnantól nem működött a központi zár! Meg sem tudták javítani. A szivattyú javítása cirka 6000 volt. Azt mondták vigyük el márkaszervízbe, hogy megcsinálják a központizárt. Majd kifizetik a javítást. Márkaszervíz megcsinálta 16ezer. Persze nem fizették ki ezek... Érted?! Elviszed parány hibával, elcseszik más területen az autód és ígérik kifizetik, majd amikor mégy, kizavarnak, hogy ők ám nem fizetnek semmit....

Dominik Csáki
7 hónapja

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lakatos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos elveszett kulcs zárcsere közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok