Ezermester szolgáltatás Székesfehérvár területén!

Ezermestermost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ezermester szakembert?

Ne hagyd tovább, a legszakavatottabbakat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válassz a díjmentes árajánlatok közül! Keresd fel Ezermester szolgáltatásunkat Székesfehérváron! Tapasztalt 41 szakemberünk segít megoldani minden problémát. Kérj ingyenes árajánlatot még ma! Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá, mesélj nekünk a problémáról, és az elérhető szakembereink Székesfehérváron azonnal megkeresnek árajánlatokkal, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt választanál, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz! Minden INGYENES! Válassz a legjobb szakemberek közül, és kérj ingyenes árajánlatot már ma!

7 ezermester most online

Ionel

Ionel

Ingyenes kiszállás.

József

József

Érdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül az ezermester szolgáltatás Székesfehérváron?

4600 - 8600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ezermesterek Székesfehérváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ezermestert!

Péter K.
Péter K. 8019 Székesfehérvár Online

Nincsenek további költségek, apró betűs részek. Számlával, garanciával! Hívjon, és megtaláljuk a közös nevezőt.

 • Ezermester szolgáltatás

  3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Az interneten találtam rá Tanács Vince oldalára és ott az általa javasolt megoldásokat olvasva már akkor feltűnt, hogy nagyon gyakorlatias. Békéscsabára jött el hozzám egy komolyabb javítás miatt - kivéste a betont levágta majd lecsiszolta a parkettát és a végeredmény tökéletes lett. Utána az egész parkettát felcsiszolta majd lelakkozta. Nagyon elégedett vagyok szép munkát végzett csak ajánlani tudom.

Viktor P.
Viktor P. 8019 Székesfehérvár Online

Nálunk nincs lehetetlen. Minden típusú ház körüli feladatra megoldást találunk. Amit meg lehet javítani, megjavítunk, elkerülve a nagyobb kiadásokat.

 • Ezermester szolgáltatás

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi, tökéletesen megbízható szakember. Tapasztalataival és ötleteivel tökéletes bútorokat terveztünk meg, a kivitelezés még a terveket is túlszárnyalta. A bútorokat saját maga fényezte arra a színre, amit mi választottunk ki. A beszerelésnél tökéletes munkát végzett és nagyobb tisztaságot hagyott, mint amit talált. Annyira megbízható, hogy a lakáskulcsokat is rábíztuk, hogy akkor tudjon dolgozni, amikor neki a legjobb. Az árazás teljesen korrekt piaci ár.

Tamás K.
Tamás K. 8019 Székesfehérvár Online

Ezermesterként az ön szolgálatára. Látogasonn el weboldalamra.

 • Ezermester szolgáltatás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Több hónapos ígérgetés után végre felmérte a munkát, kárpótlásként" rövid határidejű teljesítést ígért, majd eltűnt és nem tudtam utolérni. Hetekig naponta többször hívtam, néha sms-ben viszahívást ígért, néha azt, hogy a következő nap hozza a munkát, de természetesen egyik sem történt meg. Végül a honlapjukon megtalálható elérhetőségen a számlázással foglalkozó hölgy segítségét kértem a konyhaszekrény lábazatom visszaszerzésében. A hölgy nagyon korrekt módon segített, visszahívott, egyeztetett velem és nyomást gyakorolt az asztalos kollégára, hogy legalább az elvitt takaróléceket visszahozza.

László S.
László S. 8000 Székesfehérvár Online

Döntse el, mely ezermester munkák felelnek meg leginkább Önnek. Hozzon létre egy profilt, és kapjon pozitív értékelést, amellyel új megbízókat érhet el. Wilio szabad. Szakemberek szinten. Minősített kézművesek. Gyors és gondtalan.

 • Ezermester szolgáltatás

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tanács Úr és csipet- csapata által végzett munkát én inkább gányolásnak nevezném. Parkettánál a hézagok kitöltetlenül maradtak, az egyik szoba parkettájának festése kétszínűre sikeredett és még a vödör nyomait is sikerült odamintázni, habár ezért felárat nem számolt fel az Úr. Bájos segítője többszöri kérés után sem hagyta abba és vígan dohányzott a frissen festett -és egyébként nem dohányzó lakásban. Biztos tud szépen dolgozni Tanács Úr, de nálam többet esélye erre nem lesz, még akkor sem, ha ingyen dolgozna.

Ernő B.
Ernő B. 8019 Székesfehérvár Online

Kompletten kivitelezünk. Dilletácios vágásokat és padlócsatornákat alakítunk ki hátékonyan. Vállalkozásunk kifejezetten betonvágásra és fúrásra szakosodott. Gépészeti furatokat.

 • Ezermester szolgáltatás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Interneten találkoztam a nevével.Megnéztem a munkáit, és nagyon tetszett.Amikor eljött,, megbeszéltük a problèmát, tanàcsot adott segített dönteni. A munkára pontosan érkezett,precízen pontosan jól dolgozott. Ha jó szakembert keres valaki,csak ajánlani tudom. Köszönöm a munkájàt!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ezermester szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ezermester ezermester szolgáltatás közben Székesfehérváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ezermester szolgáltatás: mennyibe kerül Székesfehérváron?

Székesfehérváron az ezermester szolgáltatás átlagára 2600 - 4800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Székesfehérváron az ezermester szolgáltatás szolgáltatáshoz már 44 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ezermestert Székesfehérváron?

Most 34 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EZERMESTER SZOLGÁLTATÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ezermester?

Egy ezermester ezzel a munkával bízható meg: ezermester szolgáltatás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi ezermester segítségét?

Egy jó ezermester az ezermester szolgáltatás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: ezermester szolgáltatás?

Az Ezermester szolgáltatás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy ezermestert nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas